KotiKummit 

 

Ikääntynyt Oulun kotihoidon asiakas

KotiKummit ovat Sinua varten!

Kaipaatko sinä tai läheisesi iloa, seuraa ja virkistystä?

Vapaaehtoisella KotiKummilla on aikaa tehdä juuri niitä asioita, mitä sinä toivot. Voitte vaikka jutella ja ulkoilla, lukea lehtiä tai katsella valokuvia. Vapaaehtoisella ei ole kiire, vaan hän tulee juuri sinua varten. KotiKummit-toiminta on maksutonta.

Jos olet yli 65-vuotias Oulun kotihoidon asiakas, voit kysyä lisää tai ilmoittautua halukkaaksi mukaan toimintaan,

p. 040 182 2673 / Salla tai kotikummit(at)odl.fi

 

 

Vapaaehtoinen, Sinä olet tärkeä!

 

 

Arvostamme sinun aikaasi ja tekemistäsi. Meillä olet osa vapaaehtoisten lämminhenkistä porukkaa. 

Vapaaehtoistyöstä saat merkityksellisyyttä elämääsi, ystäviä toisista vapaaehtoisista ja mieleenpainuvia kokemuksia virkistystapaamisistamme. Työntekijämme on tukenasi koko vapaaehtoistyön ajan. 

Teemme myös yhteistyötä Diakonia-ammattikorkeakoulun (DIAK) kanssa. DIAK tarjoaa KotiKummi-vapaaehtoisille toiveiden mukaan räätälöityä asiantuntevaa koulutusta. 

Kysy lisää koulutuksesta
puh. 040 357 6020 / Ulla tai ulla.lahtela(at)diak.fi

 

 

Jos olet jo tehnyt vapaaehtoistyötä, tiedätkin miten palkitsevaa se on. Jos sinussa itää kiinnostuksen siemen vapaaehtoistyöhön, meillä voit sen turvallisesti aloittaa. Olen sinun tukenasi kaikissa vapaaehtoistyöhön liittyvissä asioissa. Toivotamme vapaaehtoiset tervetulleiksi, olit sitten eläkeläinen, nuori tai työelämässä mukana. 

Tule mukaan KotiKummiksi! 

Kysy lisää puh. 040 182 2673 / Salla tai kotikummit(at)odl.fi

Voit myös ilmoittautua kiinnostuneeksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Lämpimin terveisin, Salla 

 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä:

 

Ilmoittautuminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Suostun siihen että, ilmoittautumiseni ja vapaaehtoistyön kannalta välttämättömät minua koskevat tiedot kirjataan Oulun Diakonissalaitoksen säätiön vapaaehtoistoiminnan Clara-asiakastietojärjestelmään.Ilmoittautumiset kirjataan Oulun Diakonissalaitoksen säätiön vapaaehtoistoiminnan tietojärjestelmään. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 

KotiKummit-hanke

 

KotiKummit-hankkeessa etsitään vapaaehtoisystäviä kotihoidon ikääntyneille asiakkaille.  Kotihoidon henkilökunta on tukena asiakasohjauksessa ja toiminnan aloittamisessa. Hankkeessa luodaan selkeät ja toimivat asiakasohjauksen ja vapaaehtoistoiminnan mallit. ODL hoitaa vapaaehtoistoiminnan prosessin ja on tukena vapaaehtoisen polulla. Hankkeen osatoteuttaja, Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) Oulun kampus tarjoaa vapaaehtoisille toimintaa tukevaa koulutusta ja työnohjausta sekä tekee tutkimusta toiminnan vaikuttavuudesta.

KotiKummit-hanke on kolmevuotinen STEA-rahoitteinen hanke, ja sen suunnittelussa on käytetty pohjana Lahden Diakonialaitoksen KotiKummit-hanketta. Toiminta kohdistuu koko Oulun seudulle.