JATKOON! -hanke


Jatkoon! - Jaksamisen tukea, ohjausta ja työhyvinvoinnin polkuja Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjille

Mistä on kyse?

Jatkoon! –hanke edistää yksin- ja mikroyrittäjien työhyvinvointia ja sitä kautta yritysten tuottavuutta erityisesti henkisen jaksamisen tuen keinoin. Hankkeen rahoittajana on ESR (Euroopan Sosiaalirahasto) sekä ODL (Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö). Hankkeen toteuttaa Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö ajalla 1.8.2021 – 31.8.2023. Toiminta alkaa 1.10.2021.  Hankkeeseen voi hakea mukaan Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjä (alle 10 hengen yritys).

Mitä hanke pitää sisällään?

Hankkeessa selvitetään yrittäjän hyvinvoinnin nykytilaa ja tuetaan jaksamista voimavaralähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti. Hanke tarjoaa yrittäjälle kuuden kuukauden valmennusjakson, jonka aikana yrittäjällä on mahdollisuus osallistua webinaareihin, työnohjauksellisiin valmennusryhmiin, yksilötyönohjaukseen sekä saada ravitsemuksen ja liikunnan elintapaohjauksen tukea. Valmennusjaksoja toteutetaan hankeaikana kolme. Hankkeessa huomioidaan yrittäjän kokonaisvaltainen hyvinvointi tarjoamalla työnohjauspalveluita sekä ohjaamalla yhteistyökumppaneiden palveluiden pariin elintapaohjauksen ja yrittäjyyden tuen tarpeen osalta.  Hanke tarjoaa yrittäjälle mahdollisuuden vahvistaa verkostoaan ja saada siitä tukea hankkeen päättymisen jälkeenkin. Hanke on yrittäjälle ilmainen. Työmuotoja määrittää salassapitovelvollisuus, eikä osallistuvien yrittäjien tiedot ole julkisia.

Hankkeen ensimmäiseen valmennusjaksoon haku on päättynyt. Seuraava valmennusjakso alkaa keväällä 2022. Kiinnostuessasi voit olla sähköpostitse yhteydessä jatkoon(at)odl.fi. Viestimme seuraavasta hakuaikataulusta Facebookissa (ODL Tehdään hyvää -sivustolla). 

 

 

Lisätietoja:

Jenni Hintsala
asiantuntija, FM
ratkaisukeskeinen terapeutti ja työnohjaaja (STOry)
puh. 044 3244 628
jenni.hintsala(at)odl.fi

Matti Vainiokangas
asiantuntija
ratkaisukeskeinen työnohjaaja
puh. 044 303 2041
matti.vainiokangas(at)odl.fi

Riitta Engman
projektipäällikkö
puh. 050 3125 705
riitta.engman(at)odl.fi

Riitta Engman
Projektipäällikkö
050 312 5705
riitta.engman(at)odl.fi
Jenni Hintsala
Asiantuntija, työnohjaaja
044 3244 628
jenni.hintsala(at)odl.fi
Matti Vainiokangas
Asiantuntija
044 303 2041
matti.vainiokangas(at)odl.fi