JATKOON! -hanke


Jatkoon! - Jaksamisen tukea, ohjausta ja työhyvinvoinnin polkuja Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjille

 

Mistä on kyse?

Jatkoon! –hanke edistää yksin- ja mikroyrittäjien työhyvinvointia ja sitä kautta yritysten tuottavuutta erityisesti henkisen jaksamisen tuen keinoin. Hankkeen rahoittajana on ESR (Euroopan Sosiaalirahasto) sekä ODL (Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö). Hankkeen toteuttaa Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö ajalla 1.8.2021 – 31.8.2023. Toiminta alkaa 1.10.2021.  Hankkeeseen voi hakea mukaan Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjä (alle 10 hengen yritys).

Uusien yrittäjien valintaprosessi on alkanut!

Hakuaika hankkeeseemme on 4.-17.4.2022.
Osallistuessasi hankkeeseen, saat puolen vuoden ajan itsellesi yksilötyönohjausta, ryhmätyönohjausta muiden yrittäjien kanssa sekä tarvittaessa elintapaohjausta. Lisäksi pääset osallistumaan työhyvinvointia käsitteleviin webinaareihin. Kaikki tämä on yrittäjälle MAKSUTONTA!

Voit jättää yhteystietosi tai saman tien hakemuksesi alla olevan linkin kautta avautuvaan kyselyyn. Pidä kiirettä, koska paikat täyttyvät nopeasti!
https://q.surveypal.com/Ilmoittautumislomake---kopio-Gl7U4Ig15eGKvQt5

 

Mitä hanke pitää sisällään?

Hankkeessa selvitetään yrittäjän hyvinvoinnin nykytilaa ja tuetaan jaksamista voimavaralähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti. Hanke tarjoaa yrittäjälle kuuden kuukauden valmennusjakson, jonka aikana yrittäjällä on mahdollisuus osallistua webinaareihin, työnohjauksellisiin valmennusryhmiin, yksilötyönohjaukseen sekä saada ravitsemuksen ja liikunnan elintapaohjauksen tukea. Valmennusjaksoja toteutetaan hankeaikana kolme. Hankkeessa huomioidaan yrittäjän kokonaisvaltainen hyvinvointi tarjoamalla työnohjauspalveluita sekä ohjaamalla yhteistyökumppaneiden palveluiden pariin elintapaohjauksen ja yrittäjyyden tuen tarpeen osalta.  Hanke tarjoaa yrittäjälle mahdollisuuden vahvistaa verkostoaan ja saada siitä tukea hankkeen päättymisen jälkeenkin. Hanke on yrittäjälle ilmainen. Työmuotoja määrittää salassapitovelvollisuus, eikä osallistuvien yrittäjien tiedot ole julkisia.

Palautetta hankkeeseen osallistuneelta asiakkaalta


”Olen ollut todella kiitollinen, että pääsin mukaan hankkeeseen. Kollegani tästä mahdollisuudesta vinkkasi ja ihan oikeaan paikkaan pääsin mukaan! Koen, että olen saanut rautaisilta työhyvinvoinnin ammattilaisilta tukea, tietoa ja kannustusta - ja myös lempeää asennetta. Tässä hankkeessa on ollut sekä ryhmä- että yksilötyönohjausta, mikä on ollut aivan loistava yhdistelmä. Koen, että ryhmätilanteet ovat antaneet paljon: vertaistuki toisilta yksinyrittäjiltä on ollut tärkeää. Toisaalta yksilöohjaukset ovat myös olleet tärkeitä, sillä siellä on voinut nostaa joitakin asioita, joita ei välttämättä ole halunnut ryhmässä tuoda esiin.”

Lisää ajatuksiamme löydät alla olevien linkkien lautta blogeistamme:

Kun hyvän äärellä uuvuuttaa

Miksi nousen aamulla ylös ja teen elämälläni jotain merkityksellistä? Mistä syntyy ”tekemisen ilo”?

 

Lisätietoja:

Jenni Hintsala
asiantuntija, FM
ratkaisukeskeinen terapeutti ja työnohjaaja (STOry)
puh. 044 3244 628
jenni.hintsala(at)odl.fi

Matti Vainiokangas
asiantuntija. psyk.sh, TtM
ratkaisukeskeinen työnohjaaja
puh. 044 303 2041
matti.vainiokangas(at)odl.fi

Riitta Engman
projektipäällikkö
puh. 050 3125 705
riitta.engman(at)odl.fi

Riitta Engman
Projektipäällikkö
050 312 5705
riitta.engman(at)odl.fi
Jenni Hintsala
Asiantuntija, työnohjaaja
044 3244 628
jenni.hintsala(at)odl.fi
Matti Vainiokangas
Asiantuntija, työnohjaaja
044 303 2041
matti.vainiokangas(at)odl.fi