Hyvä kunto ja työkunto kulkevat käsi kädessä

 

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Panostamalla henkilöstön hyvinvointiin vahvistat heidän työkykyään ja työkuntoaan - ja sitä kautta myös yrityksen tuloksellisuutta. ODL Liikuntaklinikka tarjoaa erilaisia testejä ja valmennuksia koko henkilöstön työkunnon ja terveiden elämäntapojen tukemiseen. ODL Liikuntaklinikan asiantuntijat tarjoavat henkilöstöllesi sekä hyvää kuntoa että työkuntoa!

Yhteydenottolomake

Esite

SMART-kuntokatsastus

Smart-kuntokatsastus mittaa koko henkilöstön kuntoa. Se motivoi oman kunnon kohottamiseen ja terveellisten elintapojen omaksumiseen. Smart-kuntokatsastus voidaan toteuttaa kätevästi työpaikalla. Saman päivän aikana voidaan testata jopa 30 henkilöä. Kysy lisää ja pyydä tarjous henkilöstöllenne sopivasta kokonaisuudesta!

 

Energiatesti

Energiatesti on matalan kynnyksen kuntotesti, joka selvittää energiatason - toisin sanoen kuinka monta tuntia energiaa henkilöllä on käytettävissään vuorokaudessa. Energiatesti voidaan toteuttaa työpaikalla tai ODL Liikuntaklinikan tiloissa. Se voi olla myös osa työyhteisön virkistys- tai työhyvinvointipäivää haluamassanne paikassa.

 

Firstbeat -hyvinvointianalyysi

Firstbeat -hyvinvointianalyysin avulla oppii tunnistamaan ja hallitsemaan stressin oireita, liikkumaan sopivalla kuormitustasolla ja palautumaan riittävästi. MIttaus perustuu sykevälivaihteluun. Analyysin tueksi suosittelemme valmennuspalvelua, joka on valmentajan, fysioterapeutin tai työhyvinvointiasiantuntijan antamaan henkilökohtaista sparrausta.

 

Avainhenkilötarkastus

Avainhenkilöiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on osa yrityksen riskien hallintaa. Avainhenkilötarkastuksen avulla selvitetään riskiä sairastua sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksiin. Avainhenkilötarkastus lisää yrityksen avainhenkilöiden motivaatiota pitää huolta omasta työkyvystään.

 

Työpaikan Aktivaattori

Koulutamme työyhteisöihin arjen aktivoijia. Oma työkaveri liikuttajana innostaa koko työyhteisöä liikkumaan. Työpaikan Aktivaattori-koulutus sopii kaikille liikuttamisesta innostuneille. Koulutamme työyhteisöön halutun määrän henkilöitä.

Energiatesti ja henkilökohtainen valmennus yhdessä aktivaattoritoiminnan kanssa vahvistavat henkilöstön hyvinvointia ja vireyttä.

Katso tästä parin minuutin mittainen video Aktivaattori-toiminnasta.

 

Valmennuspalvelut

Henkilökohtainen valmennnus sparraa työntekijöitä elintapojen muuttamisesssa, olipa kyse tarpeesta lisätä tai tehostaa liikuntaa, laihtua tai muuttaa ruokailutottumuksia. Valmennuspalvelut voidaan toteuttaa sekä etä- että lähipalveluna. Valmennus soveltuu parhaiten Energiatestissä tai Firstbeat -hyvinvointianalyysissä käyneille henkilöille.

 

Koulutuspalvelut

Innostamme työyhteisöänne pohtimaan omia hyvinvointivalintojaan monipuolisilla  luentopalveluillamme. Luennot herättävät keskustelua ja antavat konkreettisia vinkkejä omasta terveydestä ja kunnosta huolehtimiseen.

 

Hyvinvointitori

Hyvinvointi- ja terveystori innostaa työntekijöitä terveyttä edistäviin valintoihin ja tekoihin. Tapahtuma voidaan toteutta yhden tai useamman tunnin tai koko päivän mittaisena. Se suunnitellaan yrityksen toiveiden mukaisesti. Siihen voi sisältyä esimerkiksi kehonkoostumus-, puristusvoima- tai Energiaindeksimittauksia sekä asiantuntijoiden vetämiä toimintapisteitä.