Asiantuntijamme

 

Asiantuntijoina toimivat ODL Työelämäpalveluiden henkilöstöjohtamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin asiantuntijat.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

 

Jaana Ukonaho (Liikunnanohjaaja(YAMK)) toimii ODL Työelämäpalveluiden palvelupäällikkönä.

Hän on työhyvinvoinnin edistämisen asiantuntija. Hänen työuransa koostuu monipuolisista hyvinvoinnin asiantuntija- ja kouluttajatehtävistä, yhteiskunnallisista ilmiöistä ja organisaatioiden kehittämistarpeista johdettujen projektien suunnittelusta ja johtamisesta sekä nykyisestä esimiestehtävästä.

 

jaana.ukonaho@odl.fi/050 312 5755

 

Minna Ruokangas (KTM, työnohjaaja/coach) toimii ODL Työelämäpalveluissa työyhteisökehittäjänä.

Hänellä on vahva henkilöstöjohtamisen ja esimiestyön tukemisen kokemus ja osaaminen. Minna on luonut ja toimeenpannut henkilöstöjohtamisen prosesseja ja strategian jalkautumista tukevia käytäntöjä. Esimiestyötä ja johtoryhmätyöskentelyä Minna on tukenut tarjoamalla työkaluja, tukea, valmennusta/coachausta. Minna on toiminut itsekin esimiehenä.  Lisäksi Minna on opiskellut mindfulness-ohjaamista.

minna.ruokangas@odl.fi/050 312 5795

 

 

Leena Keränen (KM, SHO) toimii ODL Työelämäpalveluissa kehittämispäällikkönä

Hän on työkykyjohtamisen ja työn kehittämisen vahva asiantuntija ja käytännön tekijä. Leenalla on pitkä kokemus työkyvykkyyden edistämisestä johtamisen, työn kehittämisen, työterveyden, kuntoutuksen ja koulutuksen näkökulmista. Hän on toteuttanut menestyksekkäästi johtoryhmien, esimiesten ja työyhteisöjen kehittämisprosesseja ja toiminut myös itse erilaisissa esimiestehtävissä asiantuntijaorganisaatioissa.

Leenan kiinnostuksen kohteena ovat uudistuva työ, työhyvinvointi ja johtaminen sekä miten uudenlaisilla ratkaisuilla lisätään työhyvinvointia ja tuottavuutta.

 

leena.keranen@odl.fi/050 312 7822

 

Marja Vanhala (laillistettu ravitsemusterapeutti, FT) toimii ODL Liikuntaklinikan ravitsemusterapeuttina ja –asiantuntijana.

Hänellä on kokemusta työelämän eri puolilta kuten työterveyshuollosta, kuntoutuksesta sekä erilaisten työelämään suuntautuneiden hankkeiden ja koulutusten myötä. Hänellä on vahvaa osaamista työyhteisöjen ja yksilöiden herättelyssä ja motivoimisessa ravitsemus- ja muihin elintapamuutoksiin. Erilaisten hyvinvointikampanjoiden, koulutusten ja tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen yrityksissä on myös hänen keskeistä osaamisaluettaan.

 

marja.vanhala@odl.fi/050 312 5752

 

 

Jaakko Tornberg (LitM, liikuntafysiologi ja väitöskirjatutkija) toimii ODL Liikuntaklinikalla testauspäällikkönä

Hän on liikunnan testauksen ja valmennuksen asiantuntija. Testauspäällikön ja tutkijan työn yhdistäminen mahdollistaa uusimman tutkimustiedon hyödyntämisen kuntotestaus- ja valmennustöissä. Hänellä on myös vahva kokemus niin huippu-urheilijoiden kuin tavallisten liikkujien ja kuntoilijoiden menestyksekkäästä valmentamisesta.

 

jaakko.tornberg@odl.fi/050 312 5760