Väylä - Ylitornio työnhakijoille 2015-2017

 

 

_____________________________________________________________________________

Pidempään työnhakijana olleiden tukena

Maksuton Väylä-palvelumme on tarkoitettu Ylitornion kuntalaisille, jotka ovat olleet vähintään yhden vuoden työttömänä ja tarvitsevat tukea kokonaistilanteensa selvittelyyn sekä yksilöllisten jatkopolkujen rakentamiseen kohti työelämää, koulutusta tai muita palveluja.

Palvelussa rakennamme kanssasi elämäntilanteeseesi sopivan polun kohti tulevaa.

Kartoitusta ja valmennusta

Kolme kuukautta kestävän kartoitusvaiheen aikana sinulla on mahdollisuus rauhassa käydä kokonaistilannettasi läpi henkilökohtaisen ohjaajasi kanssa ja osallistua ryhmätoimintoihin.

Valmennusjaksolla, joka kestää maksimissaan yhdeksän kuukautta, toteutamme konkreettisesti jatkosuunnitelmiasi. Lopullisena tavoitteena polullasi on työelämä, johon voit siirtyä myös koulutuksen, kuntoutuksen tai muiden tukitoimien jälkeen.

Luomme yhteyksiä työnantajiin

Toimimme tiiviissä yhteistyössä TE-toimiston asiantuntijoiden ja kunnan sosiaali- ja terveysviranomaisten kanssa. Lisäksi luomme vahvasti aitoja yhteyksiä potentiaalisiin työnantajiin ja koulutusorganisaatioihin tilanteesi edistämiseksi.

Palvelu toteutetaan Ylitorniolla. Tarkemman kuvauksen palvelusta löydät asiakasesitteestä.

Väylä-hanke päättyy 31.12.2017 ja asiakastyö jatkuu vuoden loppuun. Hanketyöntekijät kiittävät niin asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin.

Hankkeen päätöstilaisuus pidettiin Ylitornion kunnantalolla 16.11.2017. Tästä voit lukea hankkeen tiedotteen.

Lisätietoja:

Ulla Kaipainen, projektipäällikkö, puh. 050 312 5694