Väylä - Ylitornio työnhakijoille

 

 

_____________________________________________________________________________

Pidempään työnhakijana olleiden tukena

Maksuton Väylä-palvelumme on tarkoitettu Ylitornion kuntalaisille, jotka ovat olleet vähintään yhden vuoden työttömänä ja tarvitsevat tukea kokonaistilanteensa selvittelyyn sekä yksilöllisten jatkopolkujen rakentamiseen kohti työelämää, koulutusta tai muita palveluja.

Palvelussa rakennamme kanssasi elämäntilanteeseesi sopivan polun kohti tulevaa.

Kartoitusta ja valmennusta

Kolme kuukautta kestävän kartoitusvaiheen aikana sinulla on mahdollisuus rauhassa käydä kokonaistilannettasi läpi henkilökohtaisen ohjaajasi kanssa ja osallistua ryhmätoimintoihin.

Valmennusjaksolla, joka kestää maksimissaan yhdeksän kuukautta, toteutamme konkreettisesti jatkosuunnitelmiasi. Lopullisena tavoitteena polullasi on työelämä, johon voit siirtyä myös koulutuksen, kuntoutuksen tai muiden tukitoimien jälkeen.

Luomme yhteyksiä työnantajiin

Toimimme tiiviissä yhteistyössä TE-toimiston asiantuntijoiden ja kunnan sosiaali- ja terveysviranomaisten kanssa. Lisäksi luomme vahvasti aitoja yhteyksiä potentiaalisiin työnantajiin ja koulutusorganisaatioihin tilanteesi edistämiseksi.

Palvelu toteutetaan Ylitorniolla. Tarkemman kuvauksen palvelusta löydät asiakasesitteestä.

Asiakkaaksi voit hakeutua täyttämällä suostumus-/hakemuslomakkeen ja toimittamalla sen toimistoomme. Lomakkeita ja esitteitä löydät myös TE-toimistosta.

Lisätietoja:

Kati Alanikka, palveluohjaaja, puh. 050 312 5839

Maarit Honkaniemi, palveluohjaaja, puh. 050 312 5840

Ulla Kaipainen, palvelupäällikkö, puh. 050 312 5694