ODL Työelämäpalveluiden lisäksi myös ODL:n muissa yksiköissä on yrityksiä kiinnostavaa toimintaa

 

Haluatteko vahvistaa välittämisen henkeä henkilöstön keskuudessa ja kantaa yhteiskuntavastuuta?

ODL Yhteisötoiminta tarjoaa mahdollisuuksia hyvän tekemiseen. Hyvää mieltä voi antaa ja saada toimimalla vapaaehtoisena eri kohderyhmien parissa tai lahjoittamalla rahaa vähävaraisten Oulun seudun lasten ja nuorten harrastamisen hyväksi. Voitte esimerkiksi viettää tiimi-iltapäivän ulkoiluttamalla vanhuksia tai ohjata joulumuistamisvarat vähävaraisille harrastaville nuorille.

Mahdollisuuksia on monia ja ilahduttaa voi pienelläkin tavalla. Lue lisää ODL Yhteisötoiminnan tarjoamista mahdollisuuksista www.odl.fi/tehdaanhyvaa tai ota yhteyttä tanja.tanhua@odl.fi (Yhteisötoiminnan päällikkö ODL)

Hyvän tekeminen tekee hyvää!

 

ESIKOTO-hanke turvapaikanhakijoiden työllisyyttä edistämään

ESIKOTO-hankkeessa rakennetaan mallia, jonka avulla turvapaikanhakijoiden työllistymisen (ja yrittäyyden) valmiuksia parannetaan. Mallia rakennetaan yhdessä hankkeessa kootun työnantajaverkoston kanssa ja kokoonnumme säännöllisesti Yhteistyöaamiaisten merkeissä. Yritykset voivat tarjota työpaikkoja ja lyhyitä työelämään tutustumisjaksoja asiakkaillemme.

Asiakkaiden työllistymisvalmiuksia tukevia toimia ovat muun muassa osaamisen arvioinnin jaksot yhteistyössä ODL Startin kanssa sekä työllisyysworkshopit Pudasjärvellä ja Oulussa.

Yhteistyöverkostoon on mahdollisuus ottaa mukaan uusia turvapaikanhakijoiden työllisyysasioista kiinnostuneita työnantajia. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Riitta Engman(projektityöntekijä), riitta.engman@odl.fi, p. 050 312 5705

 

Tästä voit lukea lisää esikoto-hankkeesta https://www.odl.fi/fi/odl_saatio/odl_liikuntaklinikka/hyvinvointihankkeet/esikoto_-_esikotouttamisen_kehittamishanke_pohjois-pohjanmaalla/