Vamos Oulu

Vamos Oulu tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille maksutonta valmennuspalvelua, johon ei tarvitse lähetettä. Toimimme Oulussa yhdessä Oulun Diakonissalaitoksen säätiön kanssa.

Toteutamme matalan kynnyksen Mindset valmennusta, joka tukee nuoren kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänhallintaa.

Tuemme tarpeenmukaisiin palveluihin kiinnittymisessä sekä autamme rakentamaan kestävää polkua koulutukseen ja työelämään yhdessä nuoren kanssa. Vamos on tukena
•arjessa selviytymisessä
•mielen hyvinvoinnissa
•päihteettömyyteen tukemisessa
•sosiaalisissa suhteissa
•itsenäistymisessä
•koulutus- ja työelämäpolkujen rakentamisessa
•osallistumismahdollisuuksien vahvistamisessa

Yksilö- ja ryhmävalmennus

Yksilövalmennuksessa toimintatavat sovitaan nuoren kanssa yhdessä. Valmentaja kulkee nuoren rinnalla työskennellen hänen vahvuuksiensa ja tavoitteiden mukaisesti. Kotoa aloitettavassa valmennuksessa toimitaan yhteistyössä nuorelle tärkeiden ihmisten kanssa.

Ryhmävalmennus on tavoitteellista työskentelyä yhdessä ryhmän muiden nuorten kanssa. Ryhmävalmennuksessa vahvistetaan arjen sujuvuutta, elämänhallintaa, vuorovaikutustaitoja ja itsetuntemusta. Samalla tuetaan luomaan kestäviä tulevaisuudensuunnitelmia ja löytämään voimavaroja niiden toteuttamiseksi. Yksilövalmennus jatkuu ryhmävalmennuksen aikana ja tarvittaessa myös sen jälkeen.

Mukaan Vamoksen toimintaan pääsee ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla, tekstiviestillä, soittamalla tai laittamalla yhteydenottopyynnön nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Toiminta on osa Nuorisotakuuta yhteisötakuun suuntaan -kärkihanketta ja sitä rahoittavat sosiaali- ja terveysministeriö, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö ja Oulun Diakonissalaitos.

Yhteystiedot


VAMOS OULU

Helsingin Diakonissalaitos
ODL Kuntotalo, Isokatu 63 (2. krs.)
90120 Oulu

Yksikönjohtaja
Vesa Sarmia
puh. 050 413 0718
vesa.sarmia@hdl.fi

Yksikön esimies
Kati Kananen
050 339 9957
kati.kananen@hdl.fi

Anna Aho
050 338 0101
anna.aho@hdl.fi

Manu Linnala
050 312 5769
manu.linnala@odl.fi

Lotta Pöytäkangas
050 312 5730
lotta.poytakangas@odl.fi