VarmaStartti

Nuoren tukena kohti koulutusta ja työtä


Oletko…

  • 18-30 vuotias oululainen?
  • huomannut kaipaavasi tukea opintojen jatkamiseen ja tulevaisuuden suunnitteluun?
  • innostunut aloittamaan opiskelusi ja tiesi kohti työelämää?
  • suunnitellut kuntouttavaa työtoimintaa, VALMA-koulutusta tai muita opintoja?       

 

 

VarmaStartissa sinun on mahdollista edetä kuntouttavan työtoiminnan, VALMA-koulutuksen ja yksilöllisen tuen avulla kohti ammatillista koulutusta ja työelämää. Oma työntekijä tukee sinua myös siirtyessäsi VarmaStartti-polulta esimerkiksi ammatilliseen koulutukseen.

Oma työntekijäsi tarjoaa sinulle mahdollisuuden suunnitella tavoitteellisesti etenemistäsi ja arvioida tämänhetkistä elämäntilannettasi. Yhteistyö sinulle tärkeiden työntekijöiden kanssa on merkityksellistä ja oma työntekijäsi on siinä mielellään mukana.

VarmaStartti-ryhmästä voit hakea vauhtia edetessäsi kohti koulutusta ja työelämää. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus vahvistaa itsetuntemustasi ja miettiä seuraavaa etappia elämässäsi.

Ryhmätoimintaan ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Ryhmä kokoontuu 21.8.-10.10. keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13.00-15.00 osoitteessa Isokatu 47, 3krs. Ryhmätoiminnan esite löytyy täältä.

Ilmoittaudu 16.8. mennessä Manulle p. 050 312 5769, Lotalle p. 050 312 5730 tai jättämällä sähköisen yhteydenottopyynnön. 

 

ODL Startilla osallistut kuntouttavaan työtoimintaan voimavarojesi ja taitojesi mukaisesti. Startilla sinulla on mahdollisuus myös muuhun yhteiseen toimintaan, kuten liikuntaan ja erilaisiin vierailuihin.

VALMA-koulutuksessa kehität omia opiskeluvalmiuksiasi, käytännön taitojasi sekä löydät oman tiesi kohti tulevaisuuden ammattiasi. Lisätietoja koulutuksesta antaa VALMA-opettaja Anna Nieminen, puh. 050 5022 432, sähköposti: anna.nieminen(at)sdo.fi.

 

VarmaStartti -hankkeen asiakasesitteen löydät täältä  ja VALMA-koulutuksen esitteen täältä.

Voit jättää meille myös sähköisen yhteydenottolomakkeen, minkä pääset täyttämään tästä.

 

Seuraa meitä myös Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa!

 


Ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä sinun polkusi!

 

 

VarmaStartti –hanke toimii vuosina 2019-2021 ja sitä rahoittavat ESR (Euroopan sosiaalirahasto), Oulun kaupunki ja ODL säätiö. Hankkeen yhteistyökumppanina toimii Suomen Diakoniaopisto.

  

   

 

Manu Linnala
palveluohjaaja
050 312 5769
manu.linnala(at)odl.fi
Lotta Pöytäkangas
Palveluohjaaja
050 312 5730
lotta.poytakangas(at)odl.fi
Anne Santaniemi
Projektipäällikkö, VarmaStartti -hanke
050 312 5725
anne.santaniemi(at)odl.fi
Suvi Tuomikoski
Palvelukoordinaattori
050 312 8351
suvi.tuomikoski(at)odl.fi