MAPPI - Perheellisten maahanmuuttajien hyvinvoinnin ja työkykyisyyden vahvistaminen

 

MAPPI-hankkeen toiminta:

• Ryhmät kokoontuvat siten, että huomioimme alueella sillä hetkellä voimassa olevat koronarajoitukset ja suositukset tapahtumissamme ja ryhmätoiminnassa.

• Yksilöohjaukset toteutuvat normaalisti ajavarauksella ja mahdollisuus on myös etäyhteyteen. Yhteydenotot toivomme ensisijaisesti puhelimitse. Voit olla puhelimitse yhteydessä hankkeen työntekijään, mikäli Sinulla on infektio-oireita ja haluat perua ajanvarauksesi.

Käynnistämme jälleen Puistotreffit maahanmuuttajaperheille. Katso mainos tästä ja ilmoittaudu mukaan.

Tervetuloa!

 

Hankkeen tavoitteena on lisätä perhelähtöisen kotoutumisen osaamista Pohjois-PohjanmaallaHanke toimii Oulun alueella. 

Hankkeessa tuetaan turvapaikanhakija- ja maahanmuuttajavanhempiaPerheitä pyritään tukemaan samanaikaisesti usealla elämän osa-alueella, kuten vanhemmuudessa, lastenkasvatuksessa, työllistymisessä sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Kehitämme näihin osa-alueisiin liittyviä toimintoja, kuten työelämävalmennusta, vanhemmuutta ja lapsen kasvua tukevaa toimintaa ja hyvinvointia edistäviä ryhmiäPyrimme hankkeessa keskittymään ennaltaehkäisevään työhön ja varhaiseen tukeen sekä perheen kokonaistilanteen huomioimiseen. 

 

Hanke on tarkoitettu Sinulle: 

  • perheellinen 15-49 –vuotias turvapaikanhakija tai maahanmuuttaja 
  • kotivanhempi 
  • Jolla ei ole työtä tai koulutuspaikkaa.

 

Lue täältä asiakkaamme kokemus matkastaan Mappi-hankkeessa!

Otamme uusia asiakaita mukaan toimintaan jatkuvasti. Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitseVoit halutessasi osallistua sekä yksilöohjaukseen että ryhmiin. Toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta. 

 

Kiinnostuitko – otathan yhteyttä! 

 

Hankkeen toteutusaika on 1.9.2018 – 31.8.2021. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta ESR.