Hyty - Hyvinvointia ja työkykyä oululaisille työnhakijoille

 

    

_________________________________________________________________________

Polut kohti työelämää

Hyty-palvelumme on maksuton ja se on tarkoitettu oululaisille, yli 25-vuotiaille vähintään yhden vuoden työnhakijana olleille. Palvelu on tarkoitettu myös työttömille maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito eikä tulkkipalvelun tarvetta.

Palvelussa rakennamme kanssasi elämäntilanteeseesi sopivan polun kohti tulevaa.

Kartoitusta ja valmennusta

Palvelun kartoitusvaiheessa käymme rauhassa läpi hyvinvointiisi ja työllistymiseesi vaikuttavat tekijät. Kartoitamme kokonaistilanteen ja pohdimme yhdessä parhaat keinot polulla etenemiseen.

Kartoitusjaksolla tavoitteesi ja jatkosuunnitelmasi selkiytyvät. Näitä lähdetään toteuttamaan valmennusjaksolla. Lopullisena tavoitteena on työelämä, johon voit siirtyä myös koulutuksen, hoidon, kuntoutuksen tai muun tukitoimen jälkeen.

Palvelun kesto

Kartoitusvaihen kesto on maksimissaan kolme kuukautta. Sinä aikana sinulla on mahdollisuus käydä rauhassa läpi kokonaistilannettasi henkilökohtaisen ohjaajasi kanssa sekä osallistua ryhmätoimintoihin. Valmennusjaksolla toteutamme jatkosuunnitelmiasi konkreettisesti. Sen kesto on maksimissaan yhdeksän kuukautta.

Voit lukea palvelusta lisää Hyvinvointia työnhakijalle -esitteestä.

Hyty-hanke päättyy vuoden 2018 lopussa ja viimeinen asiakasryhmä on aloittanut palvelussa elokuussa.  Asiakashaku hankkeeseen on päättynyt.

Hyty-hankkeen loppujulkaisu on luettavissa tästä.

Lisätietoja:

Mira Aatsinki, palveluohjaaja, puh. 050 312 5880

Tuula Verkasalo, palveluohjaaja, puh. 050 312 5742

Ulla Kaipainen, projektipäällikkö, puh. 050 312 5694