Olkkarit ja kahvilat

 

Olkkarit ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja eri-ikäisille, joissa on tarjolla myös mielekästä ja eri kohderyhmiä puhuttelevaa sisältöä. Tässä onnistumme parhaiten suunnittelemalla ja toteuttamalla toiminnan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olkkareilta tavoittaa työntekijämme, saa vertaistukea sekä tarvittaessa myös palveluihin ohjausta oman elämäntilanteen selkeyttämiseksi.  Lämpimästi tervetuloa!

Kohtaamispaikka, kahvila ODL Helmi, toimii keskeisellä paikalla Oulun keskustassa. Kahvilatoiminnan lisäksi kohtaamispaikkassa tuotetaan sisällöllisiä, yhteisöllisyyttä vahvistavia elementtejä ODL Säätiön palveluista.

 

 

Kohtaamispaikan palvelut:

Kahavila Pöönä

ODL Helmessä toimiva Kahavila Pöönä on osa ODL Startin kuntouttavaa työtoimintaa. Pöönässä voit istahtaa hetkeksi alas ja nauttia kupillisen lämmintä juotavaa ja itse valmistamiamme herkullisia leivonnaisia. Tule maistamaan esimerkiksi kuuluisaa voisilmäpullaamme tai sitruunakakkusta. Meiltä voit tilata leivonnaisia myös tilauksesta, löydät valikoiman ja hinnaston täältä.

Yhteystiedot:
Kahavila Pöönä
Isokatu 47, 1krs
p. 050 312 5710

 

Walkers

Nuorisokahvila Walkers palvelee 13-18-vuotiaita nuoria ODL Helmen tiloissa arki-iltaisin (ti-pe). Tarkista aukioloajat ja toiminnan sisältö Walkersin omilta sivuilta ja tule piipahtamaan - me tarjotaan kahvit ja mukavaa yhdessä oloa!

 

Yhdistämön kohtaamispaikkatoiminta

Yhdistämön kohtaamispaikkatoiminta nuorille aikuisille (18-35v) on avoinna maanantaisin klo 13-17. Toimintaa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa. Lue lisää

 

Merken olohuone

Merken olohuone toimii Oulun ydinkeskustassa osoitteessa Isokatu 47 2.krs ja sen toiminnat on tarkoitettu 18 – 65 vuotiaille työttömille tai työelämän ulkopuolella oleville henkilöille. Lue lisää.