Olkkarit ja kahvilat

 

Olkkarit ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja eri-ikäisille, joissa on tarjolla myös mielekästä ja eri kohderyhmiä puhuttelevaa sisältöä. Toiminnat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olkkareilta tavoittaa työntekijämme, saa vertaistukea ja tarvittaessa palveluihin ohjausta oman elämäntilanteen selkeyttämiseksi. Lämpimästi tervetuloa!

 

ODL HelmiKohtaamispaikka ODL Helmen logo

 

Kohtaamispaikka ODL Helmi, toimii keskeisellä paikalla Oulun keskustassa. Kahvilatoiminnan lisäksi kohtaamispaikkassa tuotetaan sisällöllisiä, yhteisöllisyyttä vahvistavia elementtejä ODL Säätiön palveluista.

Lue lisää ODL Helmestä tästä linkistä. 

 

 

Kohtaamispaikan palvelut

 

Kahvila Helmi

Kuva kahvilan tiskistä, esillä kahvia ja teetä

Kahvila Helmi on osa ODL Startin kuntouttavaa työtoimintaa. Helmessä voit istahtaa hetkeksi alas ja nauttia kupillisen lämmintä juotavaa ja itse valmistamiamme herkullisia leivonnaisia. Tule maistamaan esimerkiksi kuuluisaa voisilmäpullaamme tai sitruunakakkusta. Meiltä voit tilata leivonnaisia myös tilauksesta, löydät valikoiman ja hinnaston tästä linkistä (ulkoinen linkki, pdf).


Kahvila Helmi
Isokatu 47, 1krs
puh. 050 312 5710

 

WalkersWalkers Oulu-logo

Nuorisokahvila Walkers palvelee 13-18-vuotiaita nuoria ODL Helmen tiloissa arki-iltaisin (ti-pe). Tarkista aukioloajat ja toiminnan sisältö Walkersin omilta sivuilta ja tule piipahtamaan - me tarjotaan kahvit ja mukavaa yhdessäoloa!

 

Yhdistämön kohtaamispaikkatoiminta

Yhdistämön kohtaamispaikkatoiminta nuorille aikuisille (18-35v) on avoinna maanantaisin klo 13-17. Toimintaa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa.

 

Merken olohuone

Merken olohuone toimii Oulun ydinkeskustassa osoitteessa Isokatu 47 2.krs ja sen toiminnat on tarkoitettu 18–65-vuotiaille työttömille tai työelämän ulkopuolella oleville henkilöille.