Urheilijan terveystarkastus


Urheilijan terveystarkastus tehdään kaikille aloittaville OSUA:n opiskelijoille ja tarpeen mukaan myös muille OSUA:n opiskelijoille. Terveystarkastuksen tekee lääkäri, joka on erikoistunut urheilijan terveyden  hoitoon. Terveystarkastuksessa varmistetaan, että urheilijan  terveys on hyvä ja keho kestää kovankin harjoittelun ja rasituksen.

 

Terveystarkastukseen kuuluu:

Saat henkilökohtaisen palautteen ja tarvittaessa sinut ohjataan jatkotutkimuksiin, -hoitoon tai – ohjaukseen esimerkiksi fysioterapeutille, ravitsemusterapeutille, liikuntafysiologille, terveydenhoitajalle tai psykologille.

 

Ohjeita terveystarkastukseen tuloa varten:


Ohjeita ravitsemusterapeutin vastaanottoa varten: 

Jos lääkäri on suositellut sinulle ravitsemusterapeutin vastaanottoa, voit varata ajan joko vastaanotostamme tai soittamalla puh. (08) 312 5752 tai nettiajanvarauksestamme tästä linkistä 

Voit varata ajan joko Emilia Leinoselle tai Marja Vanhalalle. 

 

Ennen vastaanottoa täytä taustakysely ja pidä ruokapäiväkirjaa 4-5 päivää. Taustakyselyn ja ruokapäiväkirjan saat Liikuntaklinikan vastaanotosta tai tästä linkistä (word). Voit myös pyytää ravitsemusterapeuttiasi lähettämään lomakkeen sinulle sähköpostiisi. Voit täyttää lomaketta joko sähköisesti tai kirjoittamalla käsin. Jos pidä ruokapäiväkirjaa käsin, voit ottaa päiväkirjastasi valokuvia tai skannata ne.


Lähetä taustakysely ja ruokapäiväkirja ennen vastaanottoa ravitsemusterapeutillesi sähköpostitse.

marja.vanhala(at)odl.fi
emilia.leinonen(at)odl.fi