ODL Liikuntaklinikka

 

 

Varaa aika asiantuntijalle verkossa

 

Avoinna:

maanantai - torstai klo  8 - 16

perjantai klo 8 - 15

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Käyntiosoite: Albertinkatu 18 A, 90100 Oulu


Tutkimusta, hoitoa, testausta ja valmennusta

ODL Liikuntaklinikka on liikuntalääketieteen osaamiskeskus, jossa tarjoamme laadukkaita asiantuntijoiden palveluita kaikenikäisille terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille – liikuntaa aloitteleville, peruskuntoilijoille ja huippu-urheilijoille. Liikuntalääketieteen asiantuntijapalveluina tarjotaan liikuntalääkärin vastaanottoja, fysioterapiaa, kuntotestausta ja valmennusta sekä ravitsemusterapeutin palveluja.  Yrityksille suunnatuilla työkuntopalveluilla edistetään työntekijöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia. Urheiluseurojan SeuraDiili-palvelu turvaa urheilija terveellisen ja turvallisen harjoittelun.

Lisätietoja palveluistamme saat soittamalla numeroon 08 313 2154 tai täytä yhteydenottolomake.

Tutkimus, kehittäminen ja koulutus

Klinikalla toteutetaan aktiivisesti erilaisia hyvinvointihankkeita,  tieteellistä tutkimusta sekä koulutusta. ODL Liikuntaklinikka on korkeatasoinen, opetus- ja kulttuuriministeriön tukema liikuntalääketieteen osaamiskeskus, joka tarjoaa myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutusta. Lisäksi Liikuntaklinikalla toteutetaan tilauksesta lääketutkimuksia.

 

Asiantuntijan palveluja paikasta riippumatta

Tarjoamme organisaatio- ja yksityisasiakkaille laajan palveluvalikoiman myös etäyhteyden avulla. Yksityisasiakkaiden vastaanottokäynnit voidaan hoitaa helposti kotoa, työpaikalta tai vaikka lomamatkan aikana. Yritys- ja kunta-asiakkaille etäpalvelumme voidaan tuottaa suoraan toimipisteeseen.

 

Tilaa uutiskirje

 

 

 

 

Kaisu Kaikkonen
Palvelupäällikkö
050 312 5611
kaisu.kaikkonen(at)odl.fi
Raija Korpelainen
FT, terveysliikunnan professori, tutkimuspäällikkö
(08) 313 2154
050 312 5746
raija.korpelainen(at)odl.fi
ODL Liikuntaklinikka
(08) 313 2154
liikuntaklinikka@odl.fi