SeuraDiili – palvelut urheiluseuroille


Urheiluseuran tavoitteena on terve ja menestyvä urheilija. SeuraDiili on urheiluseuran ja Liikuntaklinikan välinen yhteistyösopimus, joka on kehitetty yhdessä urheiluseurojen kanssa. Urheiluseura saa SeuraDiilin avulla valmennustaan parhaiten tukevat palvelut.

Joko sinun urheiluseurallasi on SeuraDiili? Voit tarkistaa sen tästä ja mikäli ei vielä ole, niin otathan yhteyttä ja otetaan maksuton etu käyttöönne!

Katso SeuraDiili-esite tästä.

 

 

Urheilijan tukipalvelut

 

 

Palvelut ryhmille ja joukkueille (ryhmätestit)

 

 

Koulutusta valmentajille, vanhemmille ja urheilijoille

 

 

   

Jaakko Tornberg
Testauspäällikkö, liikuntafysiologi (LitM), SeuraDiilin koordinaattori, ODL Liikuntaklinikka


Ota rohkeasti yhteyttä: jaakko.tornberg (at) odl.fi


Jaakko on koulutukseltaan liikuntafysiologi (LitM) ja tekee myös väitöskirjaa ODL Liikuntaklinikalle ja Oulun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan aiheenaan sykevaihtelun yhteys fyysiseen aktiivisuuteen. Jaakko on toiminut aiemmin kuntotestaajana ODL Liikuntaklinikan lisäksi LIKES:llä (Liikunnan- ja kansanterveyden edistämissäätiö) sekä liikunta-alalla tutkijana eri organisaatioissa. Monipuoliseen urheilu-uraan on kuulunut etenkin pikajuoksu, kymmenottelu ja salibandy. Urheiluvalmennuksessa Jaakko on ollut aktiivisesti mukana jo yli kymmenen vuotta. Hänen valmennettavansa ovat voittaneet useita nuorten SM-mitaleja yleisurheilussa. Pääsarjatason salibandyjoukkueen fysiikkavalmentajana Jaakko on ollut yhteensä kuusi vuotta ja valmennuskokemusta löytyy myös kestävyyslajien puolelta sekä  voimaharjoittelusta. Uudessa työssään testauspäällikkönä Jaakko pääsee yhdistämään tutkimuksista saadun uuden tiedon käytäntöön kuntotestauksen parissa.

 

Meillä voit käyttää kuntotestiä maksaessasi maksuvälineenä myös: