Ruokavalion arviointi ruokapäiväkirjan tai ateriavalokuvien perusteella


Ravitsemusohjausta voidaan antaa myös ruokapäiväkirjan perusteella. Saat kirjallisen palautteen ruokavaliostasi sekä vinkkejä ruokavalion parantamiseksi. Valittavanasi on kolme erilaista palvelua: kirjallinen ateriasuunnitelma, ateriavalokuvaus sekä ruokapäiväkirjan pitäminen. Suosittelemme palvelua erityisesti ikääntyneille tai heidän omaisilleen, urheilijoille ja erityisruokavaliota noudattaville sekä kaikille oman ruokavalion laadusta kiinnostuneille.

Kirjallinen ateriasuunnitelma

Haluatko laihtua tai parantaa ruokavaliotasi? Tee se turvallisesti ja tehokkaasti ravitsemusterapeutin laatiman kirjallisen ateriasuunnitelman avulla. Ateriasuunnitelmassa huomioidaan energiankulutuksesi, painotavoitteesi sekä tavallisimmat erityisruokavaliot. Suunnitelmassa on ohjeet ateriarytmistä, aterioiden koostumuksesta sekä ruokien määrästä. Jokaiselle aterialle (esim. lounas) on useita eri vaihtoehtoja, esim. keittolounas, eväslounas, salaattilounas jne.

Hinta: 25,00 €.

Toimi seuraavasti: Maksa 25 € Oulun Diakonissalaitoksen säätiön tilille FI80 2276 3800 0002 72, merkitse viestikenttään 1248 30171. Täytä oheinen kysely ja lähetä se. Kun maksu näkyy tilillämme, saat suunnitelman sähköpostiisi.

Kysely ateriasuunnitelmaa varten

Ateriavalokuvaus

Ravitsemusterapeuttimme arvioi ruokavaliosi laatua ja määrää aterioistasi (1-2 vuorokauden ajalta) otettujen valokuvien perusteella.

Hinta: 25,00 €

Tilaa palvelu tekstiviestillä, puh. 050 312 5752 tai sähköpostitse, marja.vanhala(at)odl.fi. Saat toimintaohjeet paluupostissa.

Ruokapäiväkirjan pitäminen

Ravitsemusterapeuttimme arvioi ravitsemuksesi laadun ja antaa kirjallisesti yksilölliset ja käytännönläheiset ohjeet ravitsemuksesi parantamiseksi pitämäsi 3-5 vuorokauden ruokapäiväkirjan perusteella. Täytä oheinen ruoka- ja liikuntapäiväkirja ja lähetä se täytettynä postitse ODL Liikuntaklinikka / Marja Vanhala, Albertinkatu 18 A, 90100 Oulu tai sähköpostitse marja.vanhala@odl.fi. Kirjallisen palautteen postitamme tai lähetämme sähköpostitse.

Hinta: 85,00 €

Ikääntyvän ruokapaivakirja
ODL Ruoka- ja liikuntapäiväkirja