Yksilölliset ohjauspalvelut


Ravitsemusterapeutti ohjaa sinua yksilöllisesti vastaanotolla tai antaa palautetta pitämäsi ruokapäiväkirjan perusteella. Voit myös tilata itsellesi ravitsemusterapeutin laatiman kirjallisen laihdutusruokavalio-ohjeen.

 

Ravitsemusterapeutin vastaanotto

Suosittelemme ravitsemusterapeutin vastaanottoa erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille, laihduttajille, syömishäiriöoireisille ja toistuvasti laihduttamisessa epäonnistuneille, ikääntyneille ja suolisto-oireisille sekä kaikille henkilöille, joilla on erityishaasteita ruokavalion suunnittelussa ja toteutuksessa. Vastaanotolla ravitsemusterapeutti selvittää nykyisen ruokavaliosi laadun, kartoittaa muutostarpeet, antaa yksilölliset, käytännönläheiset ravitsemusohjeet sekä tukee sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Voit varata ajan vastaanotolle tai etäohjaukseen verkossa tai soittamalla 08 313 2154.

Täytä oheinen ruoka- ja liikuntapäiväkirja ennen tapaamista. Ota ruokapäiväkirja mukaasi vastaanotolle tai lähetä se postitse, ODL Liikuntaklinikka / ravitsemusterapeutti, Albertinkatu 18 A, 90100 Oulu tai sähköpostitse, marja.vanhala(at)odl.fi.

Hinta: 113,00 €.

Asiantuntijan palveluja paikasta riippumatta

Tarjoamme organisaatio- ja yksityisasiakkaille laajan palveluvalikoiman myös etäyhteyden avulla. Yksityisasiakkaiden vastaanottokäynnit voidaan hoitaa helposti kotoa, työpaikalta tai vaikka lomamatkan aikana. Yritys- ja kunta-asiakkaille etäpalvelumme voidaan tuottaa suoraan toimipisteeseen.

Lisätietoja etäyhteydellä tuotettavista palveluistamme saat soittamalla numeroon 08 313 2154 tai täytä yhteydenottolomake.