Ravitsemusterapeutin vastaanotto

 

Hyvä ravitsemus tukee urheilijan jaksamista, kehittymistä, kasvua ja palautumista sekä pienentää rasitusvammariskiä. Riittävä energian ja ravintoaineiden saanti on tärkeää kaikenikäisille urheilijoille ja aktiiviliikkujille.

Laillistettu ravitsemusterapeutti auttaa urheilijaa löytämään ruokavalion, joka paitsi tukee urheilussa kehittymistä, ottaa myös huomioon muut ravitsemuksen erityishaasteet. Suosittelemme ravitsemusterapeutin vastaanottoa erityisesti niille urheilijoille, joilla on ylirasitusoireita, syömishäiriöoireilua, haasteita painonhallinnan kanssa tai jotka noudattavat kasvisruokavaliota.

Vastaanotolla ruokapäiväkirjan ja haastattelun avulla ravitsemusterapeutti selvittää nykyisen ruokavaliosi määrän ja laadun, kartoittaa muutostarpeet, antaa yksilölliset, käytännönläheiset ravitsemusohjeet sekä tukee sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Hinta 122 €.

 

Voit varata tästä linkistä ajan vastaanotolle verkossa tai soittamalla p. (08) 313 2154.

Täytä oheinen ruoka- ja liikuntapäiväkirja ennen tapaamista:
Linkki alkukyselyyn ja ruokapäiväkirjaan (ulkoinen linkki, pdf)

 

Ota ruokapäiväkirja mukaasi vastaanotolle tai lähetä se postitse,
ODL Liikuntaklinikka / ravitsemusterapeutti
Albertinkatu 18 A,
90100 Oulu
tai sähköpostitse,
marja.vanhala(at)odl.fi.

 

 

Marja Vanhala

FT, laillistettu ravitsemusterapeutti, tutkija, ODL Liikuntaklinikka

Marja työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina. Hän ohjaa ja kouluttaa yksilöitä ja ryhmiä sekä tutkii ravitsemuksen ja elintapojen yhteyksiä. Erityisesti Marjan vahvuusalueita ovat ylipainoiset aikuiset, syömisen hallinnan haasteita pohtivat ja urheilevat nuoret sekä ikääntyvät.

 

Emilia Leinonen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, ODL Liikuntaklinikka

Emilia työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina ohjaten sekä yksilöitä että ryhmiä. Emilian erityisosaamista ovat toiminnalliset vatsavaivat, painonhallinta ja tunnesyöminen, syömishäiriöiden hoito, sydän- ja verisuonisairauksien ravitsemushoito sekä erilaiset erityisruokavaliot, kuten kasvisruokavaliot, keliakiaruokavalio ja FODMAP-ruokavalio.