Ravitsemusterapia

Ajanvaraus numerosta (08) 3132154 tai nettiajanvarauksen kautta


ODL:n ravitsemusterapeutit ovat tukenasi ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Ravitsemusterapeutit antavat yksilöohjausta, pitävät tilauksesta erilaisia ryhmiä sekä keskustelu- ja koulutustilaisuuksia. Laillistetut ravitsemusterapeuttimme ovat elintarvike- tai terveystieteiden maistereita, joilla on pitkä käytännön kokemus.

Tuotamme myös muita ravitsemusterapiapalveluita kunnille ja yhteisöille esim. ravitsemusterapeutin työpäivä terveyskeskuksessa ja ruokapalveluiden laadun arviointi.

Varaa aika ravitsemusterapeutille verkossa »


Yksilölliset ohjauspalvelut
Ryhmäohjauspalvelut
Luento- ja koulutuspalvelut
Ravitsemusterapeutin palvelut kunnille
Hygieniaosaamistestaus ja –koulutus

 

 

Marja Vanhala

Ravitsemusterapeutti, tutkija,
FT, ETM, laillistettu ravitsemusterapeutti
ODL Liikuntaklinikka


Marja työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina. Hän ohjaa ja kouluttaa yksilöitä ja ryhmiä sekä tutkii ravitsemuksen ja elintapojen yhteyksiä. Erityisesti Marjan vahvuusalueita ovat ylipainoiset lapset ja aikuiset, syömisen hallinnan haasteita pohtivat ja urheilevat nuoret sekä ikääntyvät.

 
 

 

 

Leinonen Emilia

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Emilia työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina ohjaten sekä yksilöitä että ryhmiä. Emilian erityisosaamista ovat toiminnalliset vatsavaivat, painonhallinta ja tunnesyöminen, syömishäiriöiden hoito, sydän- ja verisuonisairauksien ravitsemushoito sekä erilaiset erityisruokavaliot, kuten kasvisruokavaliot, keliakiaruokavalio ja FODMAP-ruokavalio.

 

 

 

Nurkkala Marjukka

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, tutkija, ODL Liikuntaklinikka

Marjukka työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina ja tutkijana. Hänen erityisosaamistaan ovat painonhallintaan ja syömishäiriöoireiluun liittyvät syömiskäyttäytymisen pulmat sekä lasten, ikääntyvien ja aktiivisesti liikkuvien ravitsemus. Lisäksi Marjukalla on runsaasti kokemusta elintapamuutosryhmien ohjaamisesta.

Marjukka tekee väitöskirjatutkimusta ODL Liikuntaklinikalle ja Oulun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan nuorten miesten syömishäiriökäyttäytymisestä sekä sen yhteydestä painonhallinta- ja liikuntakäyttäytymiseen.