Ravitsemusterapia

Ajanvaraus numerosta (08) 3132154 tai nettiajanvarauksen kautta


ODL:n ravitsemusterapeutit ovat tukenasi ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Ravitsemusterapeutit antavat yksilöohjausta, pitävät tilauksesta erilaisia ryhmiä sekä keskustelu- ja koulutustilaisuuksia. Laillistetut ravitsemusterapeuttimme ovat elintarvike- tai terveystieteiden maistereita, joilla on pitkä käytännön kokemus.

Tuotamme myös ravitsemusterapiapalveluita kunnille ja yhteisöille esim. ravitsemusterapeutin työpäivä terveyskeskuksessa ja ruokapalveluiden laadun arviointi.

Varaa aika ravitsemusterapeutille verkossa »


Yksilölliset ohjauspalvelut
Ryhmäohjauspalvelut
Luento- ja koulutuspalvelut
Ravitsemusterapeutin palvelut kunnille
Hygieniapassitestaus ja –koulutus

 

 

Marja Vanhala

FT, laillistettu ravitsemusterapeutti, tutkija, ODL Liikuntaklinikka

Marja työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina. Hän ohjaa ja kouluttaa yksilöitä ja ryhmiä sekä tutkii ravitsemuksen ja elintapojen yhteyksiä. Erityisesti Marjan vahvuusalueita ovat ylipainoiset aikuiset, syömisen hallinnan haasteita pohtivat ja urheilevat nuoret sekä ikääntyvät.

 

 

Emilia Leinonen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, ODL Liikuntaklinikka

Emilia työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina ohjaten sekä yksilöitä että ryhmiä. Emilian erityisosaamista ovat toiminnalliset vatsavaivat, painonhallinta ja tunnesyöminen, syömishäiriöiden hoito, sydän- ja verisuonisairauksien ravitsemushoito sekä erilaiset erityisruokavaliot, kuten kasvisruokavaliot, keliakiaruokavalio ja FODMAP-ruokavalio.

Jenni Viitasalo

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, ODL Liikuntaklinikka

Jenni työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina. Jennillä erityisosaamista löytyy urheiluravitsemuksesta, kasvisruokavalioista, syömiskäyttäytymisen häiriöistä ja painonhallinnasta. Lisäksi ravitsemusohjauskokemusta löytyy mm. sydän- ja verisuonitauteihin, suolistovaivoihin ja ikääntymiseen liittyen.