Tavoitteesta totta – valmennus

 

Sisältö:

  • Alkukartoitus
  • Kattava kuntotestaus alussa ja lopussa (sisältää harjoitustasotestin, kehonkoostumusmittauksen, lihaskunto- ja liikkuvuustestit)
  • Yksilöllinen ja kokonaisvaltainen harjoitusohjelma tavoitteisiin ja lähtötasoon perustuen
  • Henkilökohtainen valmennus (sisältäen 2 x 60min valmennusohjausta)
  • Oura -hyvinvointisormuksen käyttö osana valmennusta

 

Kesto: 3 kk

 

Hinta: 155,00 € /kk, kokonaishinta 465,00 €.

Maksuksi käyvät myös Smartum, Virike ja ePassi.

 

Valmennus alkaa alkukartoituksella, jolla selvitetään mm. terveystilanteesi ja tavoitteesi sekä kattavalla kuntotestauksella, joka kertoo lähtötasosi, vahvuutesi ja kehittämisen kohteesi. Testituloksena saat mm. henkilökohtaiset sykerajasi, joiden avulla harjoittelusta saadaan varmasti kehittävää ja mielekästä. Testipalautteen yhteydessä rakennamme arkeesi sopivan harjoitusohjelman, joka vie kohti tavoitteitasi. Samalla saat käyttöösi Oura –hyvinvointisormuksen kahdeksi viikoksi osana valmennusta.

Henkilökohtaisilla valmennuskerroilla keskitytään käytännön harjoitteluusi ja sen haasteisiin. Valmentaja Mikko Törmälehto laatii Sinulle tavoitteisiisi sopivan voimaharjoitteluohjelman. Ohjelma voi olla niin kuntosaliympäristössä kuin kotioloissakin toteutettava.

Kolmen kuukauden valmennuksen lopuksi on samat testit kuin alussa. Näin saadaan selville, miten harjoittelusi näkyy tuloksissasi ja tehdään jatkosuunnitelmat tavoitteesi peilaten.       

Tavoitteista totta – valmennus sopii kaikenikäisille kuntotasosta riippumatta. Aloittelijana saat valmennuksesta kokonaisvaltaisen tuen oman hyvinvointisi lisäämiseksi ja liikuntaa jo harrastaneena saat valmennuksesta kaivattua lisäpotkua ja tietoa oman harjoittelusi tueksi. Valmentajanasi toimivat ODL Liikuntaklinikan asiantuntijat: Jaakko Tornberg, Jani Ailovuo ja Mikko Törmälehto

 

Varaa aika puhelimitse (08) 313 2154.

 

 

Lisätietoja:  Jaakko Tornberg, puh.  0503125760, jaakko.tornberg(at)odl.fi