ODL Liikuntaklinikan Juoksuvalmennus

Koska keväällä 2018 järjestetty ODL Juoksuvalmennus – sai osallistujilta erittäin hyvää palautetta ja siksi ODL Juoksuvalmennus jatkuu nyt ympärivuotisena. Mukaan valmennukseen voi hypätä milloin vain.

ODL Liikuntaklinikan juoksuvalmennuksessa pääset harjoittelussasi uudelle tasolle kokeneiden juoksuvalmentajien ja kuntotestauksen avulla. Valmennus sisältää harjoitustasotestin ja alkukartoituksen, jolla selvitetään mm. harjoittelutaustasi ja tavoitteesi. Valmennusohjelmat rakennetaan tämän jälkeen yksilöllisesti osallistujan tavoitteiden mukaan.

Jos siis tavoittelet esimerkiksi puolimaratonilla jotain tiettyä aikaa tai muuten vain haluat kokeilla rajojasi tai harjoitella itselle sopivan ohjelman mukaan, ODL Juoksuvalmennus on sinua varten.

Valmentajanasi toimivat testauspäällikkö Jaakko Tornberg, kestävyysjuoksuvalmentaja Jorma Jokela sekä liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri Rami Oravakangas. Heillä kaikilla on menestyksekäs urheilutausta niin kilpajuoksijoina kuin valmentajina. Valmennuksen liikuntalääketieteellinen osaaminen takaa terveellisen ja turvallisen valmennuksen.

ODL Juoksuvalmennus sisältää:

  • Henkilökohtaisen harjoitusohjelman 9 viikon jaksoissa
  • Ohjatun yhteisharjoituksen kerran kuukaudessa
  • Harjoitustasotestin kerran vuodessa (ajankohta tavoitteiden mukaan)

Hinta: 35 € (sis. alv 24 %) / kk. Maksuksi käyvät myös Smartum, Virike ja ePassi. Osallistujat kustantavat itse mahdolliset Ouluhallin sisäänpääsymaksut.

Ajankohta: Juoksuvalmennuksen tietoisku ja infotilaisuus on ma 3.9. klo 18 ODL Liikuntaklinikalla.

Ilmoittautuminen: jaakko.tornberg@odl.fi. Varaa paikkasi, sillä osallistujamäärä on rajoitettu (max. 15 osallistujaa).

Lisätiedot: Jaakko Tornberg, 0503125760, jaakko.tornberg@odl.fi