ODL Liikuntaklinikan Juoksuvalmennus

ODL Liikuntaklinikan juoksuvalmennuksessa pääset harjoittelussasi uudelle tasolle kokeneiden juoksuvalmentajien ja kuntotestauksen avulla. Valmennus sisältää harjoitustasotestin laktaattimäärityksillä ja alkukartoituksen, jolla selvitetään mm. harjoittelutaustasi ja tavoitteesi. Valmennusohjelmasi rakennetaan tämän jälkeen tavoitteidesi mukaan sopivaksi testitulokset huomioiden. Valmennus sisältää myös kerran kuukaudessa ohjatut yhteisharjoitukset, joissa pääset kehittämään mm. juoksutekniikkaasi ja saat käytännön vinkkejä harjoitteluusi.

Jos siis tavoittelet esimerkiksi puolimaratonilla jotain tiettyä aikaa tai muuten vain haluat kokeilla rajojasi tai harjoitella itselle sopivan ohjelman mukaan, ODL Juoksuvalmennus on sinua varten.

Valmentajanasi toimivat testauspäällikkö Jaakko Tornberg, kestävyysjuoksuvalmentaja Jorma Jokela sekä liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri Rami Oravakangas. Heillä kaikilla on menestyksekäs urheilutausta niin kilpajuoksijoina kuin valmentajina. Valmennuksen liikuntalääketieteellinen osaaminen takaa terveellisen ja turvallisen valmennuksen.

ODL Juoksuvalmennus sisältää:

  • Alkukartoituksen ja harjoitustasotestin
  • Henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja valmennuksen
  • Ohjatut yhteisharjoitukset kerran kuukaudessa
  • Etuja muista Liikuntaklinikan palveluista

Hinta: 240 € (sis. alv 24 %) / 3kk. Tämän jakson jälkeen hinta on 42€ (sis. alv 24 %) / kk.  Maksuksi käyvät myös Smartum, Virike ja ePassi. Osallistujat kustantavat itse mahdolliset Ouluhallin sisäänpääsymaksut.

Ilmoittautuminen: jaakko.tornberg@odl.fi . Varaa paikkasi, sillä osallistujamäärä on rajoitettu (max. 15 osallistujaa).

Lisätiedot: Jaakko Tornberg, 0503125760, jaakko.tornberg@odl.fi