ODL Liikuntaklinikan Juoksuvalmennus

 

ODL Liikuntaklinikan juoksuvalmennuksessa pääset harjoittelussasi uudelle tasolle kokeneiden valmentajien ja kuntotestauksen avulla. Valmennus sisältää harjoitustasotestin laktaattimäärityksillä ja alkukartoituksen, jolla selvitetään mm. harjoittelutaustasi ja tavoitteesi. Valmennusohjelmasi rakennetaan tämän jälkeen tavoitteidesi mukaan sopivaksi testitulokset huomioiden. Valmennus sisältää myös kerran kuukaudessa ohjatut yhteisharjoitukset, joissa pääset kehittämään mm. juoksutekniikkaasi ja saat käytännön vinkkejä harjoitteluusi.

Jos siis tavoittelet esimerkiksi puolimaratonilla jotain tiettyä aikaa tai muuten vain haluat kokeilla rajojasi tai harjoitella itselle räätälöidyn ohjelman mukaan, ODL Juoksuvalmennus on sinua varten.

Valmentajanasi toimivat testauspäällikkö Jaakko Tornberg, kuntotestaaja ja valmentaja Jani Ailovuo sekä liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri Leena Kurtti.

 

ODL Juoksuvalmennus sisältää:

  • Alkukartoituksen ja harjoitustasotestin
  • Henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja valmennuksen
  • Ohjatut yhteisharjoitukset kerran kuukaudessa
  • Etuja muista Liikuntaklinikan palveluista

Hinta 240 € (sis. alv 24 %) /3 kuukautta. Tämän jakson jälkeen hinta on 50 € (sis. alv 24 %) / kuukausi.  Maksuksi käyvät myös Smartum, Edenred ja ePassi. Osallistujat kustantavat itse mahdolliset Ouluhallin sisäänpääsymaksut. Varaa paikkasi, sillä osallistujamäärä on rajoitettu (max. 20 osallistujaa).

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Jaakko Tornberg
testauspäällikkö
puh. 050 312 5760
jaakko.tornberg(at)odl.fi 

 

Henkilö lenkkeilee