Kuntotestaus ja valmennus

Ajanvaraus numerosta (08) 3132154 tai nettiajanvarauksen kautta

Tarjoamme kuntotestaus- ja valmennuspalveluja ODL Liikuntaklinikan testauslaboratoriossa, joka on yksi Suomen monipuolisimmista ja ajanmukaisimmista. Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden huippukokemus kuntoilijoiden ja urheilijoiden suorituskyvyn mittaamisesta ja valmentamisesta.

Varaa aika asiantuntijan vastaanotolle verkossa »

 

Kuntotestausta aloittelijoille, peruskuntoilijoille ja huippu-urheilijoille

Yksilölliset ja turvalliset kuntotestimme sopivat kaikille, liikuntaa harrastamattomista ja peruskuntoilijoista huippu-urheilijoihin.

Kuntotestaus antaa tietoa kehon fyysisestä suorituskyvystä ja osa-alueista, joita on tärkeää kehittää tavoitteiden saavuttamiseksi. Kuntotestaus toimii myös erinomaisena harjoittelutulosten seurantamenetelmänä. Testejä voidaan tehdä myös ryhmille, urheiluseuroille ja yritysryhmille, esimerkiksi osana henkilöstön työhyvinvointi- tai virkistyspäivää.

Kuntotestit:
Kehonkoostumusmittaukset
Kestävyystestit
Voimatestit
Kuntotestipaketit
Pelastusopiston testit

 

Ammattitaitoista yksilövalmennusta

Yksilövalmennuksen asiantuntijatiimimme huomioi valmennuksessa kuntoilijan lähtötason ja arjen sekä urheilijan aikataulun. Olemme apuna myös, jos liiallinen harjoittelu tai työstressi alentavat suorituskykyä. Käytössämme on hyväksi havaittuja työkaluja rasitustilan seurantaan.

Valmennuspalvelut

 

Yritysten, ryhmien ja urheiluseurajoukkueiden kuntotestaukset

Toteutamme kuntotestausta ryhmätesteinä myös mm. yrityksille ja urheiluseurajoukkueille. Yrityksille soveltuvat kuntotestit löydät Virettä firmaan -työhyvinvointipalvelut sivulta. Urheiluseurajoukkueille toteutettavista testikokonaisuuksista voit lukea lisää SeuraDiili-sivuiltamme.

Kuntotestaus- ja valmennuskoulutus

Järjestämme monipuolista urheilu- ja valmennuskoulutusta valmennusryhmille sekä mm. kuntotestauskoulutusta ammattilaisille ja opiskelijaryhmille. Tutustu koulutustarjontaan, ajankohtaisiin koulutuksiin ja tilaa koulutus.

Kiinnostuitko kuntotesteistämme tai juoksukoulusta?

Lähetä tekstiviesti TESTI numeroon 050 3125760* tai lähetä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.
 *viestin hinta on lähettäjän liittymän sopimuksen mukainen.

 

Ohjeita kuntotestiin tulevalle

Katso tästä.

 

Jaakko Tornberg
Testauspäällikkö, ODL Liikuntaklinikka
LitM, liikuntafysiologi

Jaakko on koulutukseltaan liikuntafysiologi (LitM) ja tekee myös väitöskirjaa ODL Liikuntaklinikalle ja Oulun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan aiheenaan sykevaihtelun yhteys fyysiseen aktiivisuuteen.

Jaakko on toiminut aiemmin kuntotestaajana ODL Liikuntaklinikan lisäksi LIKES:llä (Liikunnan- ja kansanterveyden edistämissäätiö) sekä liikunta-alalla tutkijana eri organisaatioissa. Monipuoliseen urheilu-uraan on kuulunut etenkin pikajuoksu, kymmenottelu ja salibandy. Urheiluvalmennuksessa Jaakko on ollut aktiivisesti mukana jo yli kymmenen vuotta

Jani Ailovuo
Kuntotestaaja, ODL Liikuntaklinikka
LitYo, liikuntateknologian maisterikoulutus

Jani on liikunnallinen ex Nokia-insinööri, joka innostui liikuntatieteistä ja yrittämisestä noin neljä vuotta sitten. Ollut perustamassa SportTestia sekä liikuntateknologiayritystä TopSpot Move Oy:tä. Vahvinta osaamisaluetta ovat fyysinen ja lajikohtainen testaaminen, valmennus ja insinööritaustan myötä erityisesti teknologian hyödyntäminen niin testaamisessa kuin valmentamisessa. Janilla on pitkä lajitausta joukkueurheilusta, mutta viime vuosien pääasiallinen liikunnallinen kiinnostus on ollut kestävyys- ja voimaharjoittelupainotteista.

Mikko Törmälehto
Valmentaja, LitM, ODL Liikuntaklinikka

Mikko (LitM) toimii ODL Liikuntaklinikalla valmentajana ja kouluttajana. Hän vastaa ennen kaikkea yksilövalmennuksista ja ODL:n asiakkaille tarjottavista kuntosali- ja voimaharjoitteluohjelmista. Mikko toimii yrittäjänä Huippumoodi Oy:ssä ja lisäksi kouluttaa Trainer4You:lla ja toimii myös personal trainerina Liikuntakeskus Voitossa.

Mikko valmentaa niin liikunnallista elämäntapaa aloittelevia ja elämäntapamuutosta tavoittelevia kuntoilijoita kuin suorituskyvyn nostoa tavoittelevia urheilijoita.

Mikon vahvuutena on erittäin vahva koulutustausta ja monipuolinen osaaminen niin motivaation, tavoitteenasettelun kuin suorituskyvyn nostamiseen liittyvissä aihepiireissä. Koulutustaustan johdosta valmennus perustuu aina tieteellisesti tutkittuun viitekehykseen.

 

Kuntotestaus- ja valmennuspalveluita voit maksaa myös: