Rasitustilan seuranta


Hyvinvointianalyysi soveltuu urheilijoille sekä kaikille, jotka haluavat seurata rasitustilaansa tai palautumistaan. Sydämen syketietoa analysoivan Hyvinvointianalyysin avulla saat tietoa harjoittelun, työn, vapaa-ajan ja levon vaikutuksista kehoosi. Hyvinvointianalyysi auttaa sinua tunnistamaan itsellesi tyypillisiä kuormitustekijöitä ja parantamaan jokapäiväistä jaksamistasi tai palautumistasi.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi ja Firstbeat SPORTS ovat ohjelmistoja, joilla nähdään autonomisen hermoston tila erittäin selkeillä raporteilla. Pientä tallennuslaitetta pidetään yleensä neljä vuorokautta, jonka jälkeen laaditaan raportit.

Firstbeat -hyvinvointianalyysi 188,00 € , varaa aika liikuntafysiologille puhelimitse numerosta 08 3132154.

Lisää tietoa www.firstbeat.fi

 

 

Kuormituksen ja palautumisen seuranta

 

Kuormituksen ja palautumisen seuranta sopii kaikille, jotka haluavat tietoa omasta kuormituksestaan, palautumisestaan ja unestaan. Kuormituksen ja palautumisen mittaamiseen käytetään Oura - hyvinvointisormusta ja Garmin – sykemittaria, joista saatu tieto yhdistetään omiin tuntemuksiin päiväkirjaa hyödyntäen. Seurannan tuloksena asiakas saa kattavan tuloskoosteen ja suullisen palautteen liikuntalääketieteen asiantuntijalta.

Kuormituksen ja palautumisen seuranta koostuu kahdesta 30 minuutin käynnistä ODL Liikuntaklinikalla

    • ensimmäisellä kerralla ohjeistetaan 2-3 viikon kuormituksen ja palautumisen seurannan toimenpiteet (Oura-sormuksen, Garmin- sykemittarin käyttö ja harjoituspäiväkirjan pitäminen)
    • toisella käynnillä on 30 minuutin palautekeskustelu tuloksista

Hinta: 138,00 €, varaa aika liikuntafysiologille puhelimitse numerosta 08 3132154