ODL Liikuntaklinikan Juoksukoulu starttaa jälleen syyskuun alussa. Juoksukoulun päävalmentaja, testauspäällikkö Jaakko Tornberg vastaa tässä neljään ajankohtaiseen kysymykseen juoksukouluihin liittyen.  

 

Kenelle ODL Liikuntaklinikan Juoksukoulu sopii?

  • Juoksukoulussa lähtötasovaatimuksia ei ole ja tavoitteet vaihtelevat varmasti paljon. Riittää kun on innostusta kokeilla juoksua mukavana harrastuksena. Toki Juoksukoulu sopii myös juoksua jo harrastavalle, joka haluaa oppia lisää juoksusta ja itsestään juoksijana.

Mitä Juoksukoulu sisältää?

  • Kaikkea mitä juoksuharrastuksessa tarvitaan eli monipuolisia yhteisharjoituksia, harjoittelua tukevaa kuntotestausta, tietoiskuja ja yksilöllistä ohjausta.

Miksi Juoksukouluun kannattaa osallistua?

  • Juoksukoulun saadun opin ja mukavan kokemuksen ansiosta monet ovat löytäneet pysyvän juoksuharrastuksen. Juoksukoulussa harjoitellaan järkevästi ja näin vältetään yleisimmät alkuvaiheen ongelmat, jonka takia monilla juokseminen jää. Ryhmässä harjoittelu antaa lisäpotkua ja auttaa varsinkin siinä vaiheessa, kun muuten ei oikein jaksa tai ehdi harjoitella.   

Mitä juoksukoulu maksaa ja voiko osallistumisen perua jos ei tykkääkään?

  • Juoksukoulun hinta on 60 e / kk eli kokonaishinta on 480 e. Maksu maksetaan kahdessa erässä. Juoksukoulun voi vielä maksutta perua ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen.

 

Lue lisää juoksukoulusta.