Kuntotestaus ja valmennus

 

Tarjoamme kuntotestaus- ja valmennuspalveluja ODL Liikuntaklinikan testauslaboratoriossa, joka on yksi Suomen monipuolisimmista ja ajanmukaisimmista. Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden huippukokemus kuntoilijoiden ja urheilijoiden suorituskyvyn mittaamisesta ja valmentamisesta.

Ajanvaraus puh. (08) 313 2154 tai tämän nettiajanvarauslinkin kautta

 

Nuori poika juoksee juoksumatolla.

Kuntotestausta 


Yksilölliset ja turvalliset kuntotestimme sopivat kaikille, liikuntaa harrastamattomista ja peruskuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Lisäksi toteutamme kuntotestausta ryhmätesteinä myös mm. yrityksille ja urheiluseurajoukkueille. Yrityksille soveltuvat kuntotestit löydät Virettä firmaan -työhyvinvointipalvelut sivulta. Urheiluseurajoukkueille toteutettavista testikokonaisuuksista voit lukea lisää SeuraDiili-sivuiltamme.

Kuntotestaus antaa tietoa kehon fyysisestä suorituskyvystä ja osa-alueista, joita on tärkeää kehittää tavoitteiden saavuttamiseksi. Kuntotestaus toimii myös erinomaisena harjoittelutulosten seurantamenetelmänä. Testejä voidaan tehdä myös ryhmille, urheiluseuroille ja yritysryhmille, esimerkiksi osana henkilöstön työhyvinvointi- tai virkistyspäivää.

Lue lisää kuntotestauksistamme alla olevista linkeistä

Ohjeita kuntotestiin tulevalle löydät tästä linkistä 

Valmentaja ohjaa asiakasta puistossa.

Ammattitaitoista yksilövalmennusta


Yksilövalmennuksen asiantuntijatiimimme huomioi valmennuksessa kuntoilijan lähtötason ja arjen sekä urheilijan aikataulun. Olemme apuna myös, jos liiallinen harjoittelu tai työstressi alentavat suorituskykyä. Käytössämme on hyväksi havaittuja työkaluja rasitustilan seurantaan.

Lue lisää valmennuspalveluistamme alla olevista linkeistä

 

Ohjaaja kertoo ryhmälle kuntotestauksesta puistossa.

Kuntotestaus- ja valmennuskoulutus

Järjestämme monipuolista urheilu- ja valmennuskoulutusta valmennusryhmille sekä mm. kuntotestauskoulutusta ammattilaisille ja opiskelijaryhmille. Testauspäällikkö Jaakko Thornbergin kuva


Jaakko Tornberg

Testauspäällikkö, ODL Liikuntaklinikka
LitM, liikuntafysiologi

Jaakko on koulutukseltaan liikuntafysiologi (LitM) ja tekee myös väitöskirjaa ODL Liikuntaklinikalle ja Oulun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan aiheenaan sykevaihtelun yhteys fyysiseen aktiivisuuteen.

Jaakko on toiminut aiemmin kuntotestaajana ODL Liikuntaklinikan lisäksi LIKES:llä (Liikunnan- ja kansanterveyden edistämissäätiö) sekä liikunta-alalla tutkijana eri organisaatioissa. Monipuoliseen urheilu-uraan on kuulunut etenkin pikajuoksu, kymmenottelu ja salibandy. Urheiluvalmennuksessa Jaakko on ollut aktiivisesti mukana jo yli kymmenen vuotta

 

Kuntotestaaja Jani Ailovuon kuva


Jani Ailovuo

Kuntotestaaja, ODL Liikuntaklinikka
LitYo, liikuntateknologian maisterikoulutus

Jani on liikunnallinen ex Nokia-insinööri, joka innostui liikuntatieteistä ja yrittämisestä noin neljä vuotta sitten. Ollut perustamassa SportTestia sekä liikuntateknologiayritystä TopSpot Move Oy:tä. Vahvinta osaamisaluetta ovat fyysinen ja lajikohtainen testaaminen, valmennus ja insinööritaustan myötä erityisesti teknologian hyödyntäminen niin testaamisessa kuin valmentamisessa. Janilla on pitkä lajitausta joukkueurheilusta, mutta viime vuosien pääasiallinen liikunnallinen kiinnostus on ollut kestävyys- ja voimaharjoittelupainotteista.

 

Valmentaja Mikko Törmälehdon kuva

 

 

Mikko Törmälehto
Valmentaja, LitM, ODL Liikuntaklinikka

Mikko (LitM) toimii ODL Liikuntaklinikalla valmentajana ja kouluttajana. Hän vastaa ennen kaikkea yksilövalmennuksista ja ODL:n asiakkaille tarjottavista kuntosali- ja voimaharjoitteluohjelmista. Mikko toimii yrittäjänä Huippumoodi Oy:ssä ja lisäksi kouluttaa Trainer4You:lla ja toimii myös personal trainerina Liikuntakeskus Voitossa.

Mikko valmentaa niin liikunnallista elämäntapaa aloittelevia ja elämäntapamuutosta tavoittelevia kuntoilijoita kuin suorituskyvyn nostoa tavoittelevia urheilijoita.

Mikon vahvuutena on erittäin vahva koulutustausta ja monipuolinen osaaminen niin motivaation, tavoitteenasettelun kuin suorituskyvyn nostamiseen liittyvissä aihepiireissä. Koulutustaustan johdosta valmennus perustuu aina tieteellisesti tutkittuun viitekehykseen.

Yhteydenotot

Lähetä tekstiviesti TESTI numeroon 050 312 5760  (viestin hinta on lähettäjän liittymän sopimuksen mukainen) tai täytä yhteydenottolomake tästä linkistä (ulkoinen linkki), niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.

Kuntotestaus- ja valmennuspalveluita voit maksaa myös: