Tiedon syventämistä ja uusien osaajien koulutusta

 

ODL Liikuntaklinikka on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen keskuksesta. Keskusten tehtävänä on tuottaa mm. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää  asiantuntijakoulutusta. Keskukset toimivat myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksen koulutuspaikkana.

Järjestämme vuosittain toistuvia koulutustilaisuuksia mm. liikuntalääketieteen päivät keväällä sekä liikuntaravitsemuskoulutuksen syksyisin. Meiltä voit tilata myös yrityksenne tai yhteisönne tarpeista lähtevää koulutusta ravitsemukseen, istumatyöläisen aktiiviseen päivään, palautumiseen ja elintapamuutoksessa onnistumiseen liittyen. Meiltä saa myös hygieniapassikoulutuksia. Lue lisää tilauskoulutuksestamme.

 

Varmistamme turvallisen koulutukseen osallistumisen ottamalla tilaan rajoitetun määrän osallistujia. Lievienkin hengitystieoireiden takia osallistuminen paikan päällä tulee vaihtaa etäyhteydellä osallistumiseen tai peruuttaa. 

 Ti 26.1.2021 klo 14-15 Etätyöläisen ergomonia, ProTerveys -luento

Roosa Nevalainen, ft, ODL Liikuntaklinikka

 

Ti 30.3.2021 klo 14-15 Liikunta ja mielenterveys, ProTerveys -luento

Marjo Seppänen, FM, väitöskirjatutkija, ODL Liikuntaklikka

 

38. Oulun Liikuntalääketieteen päivät, Suorituskykyä voimalla vai kehonhallinnalla, siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

Voimalla ja kehonhallinnalla on molemmilla ratkaiseva merkitys suorituskyvyn parantamisessa ja vammojen ehkäisyssä. Tänä vuonna suosituilla Oulun liikuntalääketieteen päivillä kuulet, kumpaan kannattaa panostaa, miten toteutat voima- ja kehonhallintaharjoittelua käytännössä ja mitä tapahtuu hallinnan pettäessä. Lue lisää.