Tilauskoulutus

 

ODL Liikuntaklinikan asiantuntijoilta voit tilata myös yrityksenne tai yhteisönne tarpeista lähtevää koulutusta, kuten ensiapukoulutukset ja hygieniapassikoulutukset sekä erilaiset liikkumiseen, ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyvät koulutukset. Tutustu  ODL Liikuntaklinikan asiantuntijoihin ja koulutusteemoihin. 

 

 

Mikko Törmälehto
Valmentaja, LitM, ODL Liikuntaklinikka

Mikko (LitM) toimii ODL Liikuntaklinikalla valmentajana ja kouluttajana. Hän vastaa ennen kaikkea yksilövalmennuksista ja ODL:n asiakkaille tarjottavista kuntosali- ja voimaharjoitteluohjelmista. Mikko toimii yrittäjänä Huippumoodi Oy:ssä ja lisäksi kouluttaa Trainer4You:lla ja toimii myös personal trainerina Liikuntakeskus Voitossa.

Mikko valmentaa niin liikunnallista elämäntapaa aloittelevia ja elämäntapamuutosta tavoittelevia kuntoilijoita kuin suorituskyvyn nostoa tavoittelevia urheilijoita.

Mikon vahvuutena on erittäin vahva koulutustausta ja monipuolinen osaaminen niin motivaation, tavoitteenasettelun kuin suorituskyvyn nostamiseen liittyvissä aihepiireissä. Koulutustaustan johdosta valmennus perustuu aina tieteellisesti tutkittuun viitekehykseen.

Marja Vanhala

FT, laillistettu ravitsemusterapeutti, tutkija, ODL Liikuntaklinikka

Marja työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina. Hän ohjaa ja kouluttaa yksilöitä ja ryhmiä sekä tutkii ravitsemuksen ja elintapojen yhteyksiä. Erityisesti Marjan vahvuusalueita ovat ylipainoiset aikuiset, syömisen hallinnan haasteita pohtivat ja urheilevat nuoret sekä ikääntyvät