Tiedon syventämistä ja uusien osaajien koulutusta

 

ODL Liikuntaklinikka on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen keskuksesta. Keskusten tehtävänä on tuottaa mm. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää  asiantuntijakoulutusta. Keskukset toimivat myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksen koulutuspaikkana.

Järjestämme vuosittain toistuvia koulutustilaisuuksia mm. liikuntalääketieteen päivät keväällä sekä liikuntaravitsemuskoulutuksen syksyisin. Meiltä voit tilata myös yrityksenne tai yhteisönne tarpeista lähtevää koulutusta ravitsemukseen, istumatyöläisen aktiiviseen päivään, palautumiseen ja elintapamuutoksessa onnistumiseen liittyen. Meiltä saa myös hygieniapassikoulutuksia. Lue lisää tilauskoulutuksestamme.

 

Varmistamme turvallisen koulutukseen osallistumisen ottamalla tilaan rajoitetun määrän osallistujia. Lievienkin hengitystieoireiden takia osallistuminen paikan päällä tulee vaihtaa etäyhteydellä osallistumiseen tai peruuttaa. 

 

Tunne, mieli ja ruoka - ODL Liikuntaklinikan ravitsemuskoulutuspäivä 30.9.21. Lue lisää.

 

Ti 7.9.21 klo 14-15 Liikunta ja painonhallinta, Pro Terveys -luento. Lue lisää.

 

To 18.11.21 klo 14-15 Liikunnan merkitys diabeteksen ehkäisyssä, Pro Terveys -luento.Lue lisää.

 

To 9.12.2021 klo 14-15 Lapset, nuoret ja lapsiperheet liikkeelle- kuinka paljon, mitä ja miten? Pro Terveys luento.Lue lisää.