Tilauskoulutus

 

Innostamme työyhteisöänne pohtimaan omia hyvinvointivalintoja monipuolisilla luentopalveluillamme. Luennot herättävät keskustelua ja antavat konkreettisia vinkkejä omasta terveydestä ja kunnosta huolehtimiseen. Valmiiden luentoaiheiden lisäksi voimme räätälöidä mm. liikkumiseen, ravitsemukseen, palautumiseen ja työkunnon edistämiseen liittyvän koulutuksen yhteisönne tarpeista lähtien. Meiltä saa myös hygieniapassikoulutuksia.

 

Toteutamme koulutuksia myös etäyhteyksien avulla.

 Voit tilata koulutuksen  esim. alla olevista teemoista:

 

 • Ravinnosta energiaa ja vireyttä työpäivään  
  • Kouluttaja  FT, laillistettu ravitsemusterapeutti Marja Vanhala.  
  • Luennolla käsitellään ateriarytmin, ruoan koostumuksen sekä määrän vaikutuksia vireyteen, tarkkaivaisuuteen sekä palautumiseen sekä annetaan käytännönläheisiä ideoita ravitsemuksen parantamiseen. Luennon voi kohdistaa istumatyötä, fyysistä työtä tai vuorotyötä tekeville

 

 • Istumatyöläisen aktiivinen päivä – virtaa työpäivään
  • Kouluttaja liikunta-asiantuntija ODL Liikuntaklinikalta
  • Runsas istuminen on terveydelle haitallista, eikä vapaa-ajan liikunta estä kaikkia haittoja. Miten istumatyöläinen voi vähentää istumista ja paikallaanoloa? Miten työssään paljon istuva saa lisää virtaa työpäivään ja vapaa-ajalle? Leunnolla käsitellään keinoja istumisen terveyshaittojen vähentämiseksi käytännönläheisesti ja innostavasti.

 

 • Palautumisen optimointi - unen ja stressinhallintataitojen merkitys työssä jaksamiselle
  • Kouluttaja  LitM, valmentaja, Mikko Törmälehto
  • Nykyihmistä vaivaa alipalautuminen. Palautuaksemme meidän on vahvistettava ja ylläpidettävä kapasiteettajamme päivittäin, ei vasta sitten kun stressi on jo kasvanut kovaksi. Tällä luennolla saat konkreettisia työkaluja kehittääksesi stressihallintataitojasi sekä optimoidaksesi palautumisen.

 

 • Arvot, motivaatio ja tavoitteet elintapamuutoksessa
  • Kouluttaja LitM, valmentaja, Mikko Törmälehto  
  • Ihmisen merkityksellisin käytös on aina arvojen ohjaamaa - motivoidumme arvojemme kautta. Tällä luennolla syvennymme elintapamuutokseen, jonka perustana ovat arvopohjainen elämä, oman motivaation johtaminen sekä henkilökohtainen tavoitteen asettelu.

 

Luennon hinta: 339,00 - 682,00 €, kesto 1 h sisältäen keskustelun (hinta sisältää 24% arvonlisäveron)

Kysy lisää ODL Liikuntaklinikalta puh. 08 3132154.

 

Mikko Törmälehto
Valmentaja, LitM, ODL Liikuntaklinikka

Mikko (LitM) toimii ODL Liikuntaklinikalla valmentajana ja kouluttajana. Hän vastaa ennen kaikkea yksilövalmennuksista ja ODL:n asiakkaille tarjottavista kuntosali- ja voimaharjoitteluohjelmista. Mikko toimii yrittäjänä Huippumoodi Oy:ssä ja lisäksi kouluttaa Trainer4You:lla ja toimii myös personal trainerina Liikuntakeskus Voitossa.

Mikko valmentaa niin liikunnallista elämäntapaa aloittelevia ja elämäntapamuutosta tavoittelevia kuntoilijoita kuin suorituskyvyn nostoa tavoittelevia urheilijoita.

Mikon vahvuutena on erittäin vahva koulutustausta ja monipuolinen osaaminen niin motivaation, tavoitteenasettelun kuin suorituskyvyn nostamiseen liittyvissä aihepiireissä. Koulutustaustan johdosta valmennus perustuu aina tieteellisesti tutkittuun viitekehykseen.

Marja Vanhala

FT, laillistettu ravitsemusterapeutti, tutkija, ODL Liikuntaklinikka

Marja työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina. Hän ohjaa ja kouluttaa yksilöitä ja ryhmiä sekä tutkii ravitsemuksen ja elintapojen yhteyksiä. Erityisesti Marjan vahvuusalueita ovat ylipainoiset aikuiset, syömisen hallinnan haasteita pohtivat ja urheilevat nuoret sekä ikääntyvät