Tiedon syventämistä ja uusien osaajien koulutusta

ODL Liikuntaklinikka on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen keskuksesta. Keskusten tehtävänä on tuottaa mm. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää  asiantuntijakoulutusta. Keskukset toimivat myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksen koulutuspaikkana.

Järjestämme vuosittain toistuvia koulutustilaisuuksia mm. liikuntalääketieteen päivät keväällä sekä liikuntaravitsemuskoulutuksen syksyisin. Meiltä voit tilata myös yrityksenne tai yhteisönne tarpeista lähtevää koulutusta ravitsemukseen, istumatyöläisen aktiiviseen päivään, palautumiseen ja elintapamuutoksessa onnistumiseen liittyen. Meiltä saa myös ensiapu- ja hygieniapassikoulutuksia. Lue lisää tilauskoulutuksestamme.

 

17.3.2020 klo 17.30-20.30 NOVA2-hankkeen liikuntakaverikoulutus

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

 

 31.3.2020 klo 14-15 Ravitsemus, uni ja palautuminen, ProTerveys-luento

Laillistettu ravitsemusterapeutti, FT Marja Vanhala, ODL Liikuntaklinikka

 

24.3.2020 klo 17-20 Laadukas ravintovalmennus - Kasvava urheilija

Ilta urheilijoille, valmentajille, personal trainereille ja ohjaajille. Lue lisää.

 

23.4.2020 klo 8-16  38. Oulun Liikuntalääketieteen päivät, Suorituskykyä voimalla vai kehonhallinnalla

Voimalla ja kehonhallinnalla on molemmilla ratkaiseva merkitys suorituskyvyn parantamisessa ja vammojen ehkäisyssä. Tänä vuonna suosituilla Oulun liikuntalääketieteen päivillä kuulet, kumpaan kannattaa panostaa, miten toteutat voima- ja kehonhallintaharjoittelua käytännössä ja mitä tapahtuu hallinnan pettäessä. 

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!