Tiedon syventämistä ja uusien osaajien koulutusta

 

ODL Liikuntaklinikka on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen keskuksesta. Keskusten tehtävänä on tuottaa mm. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää  asiantuntijakoulutusta. Keskukset toimivat myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksen koulutuspaikkana.

Järjestämme vuosittain toistuvia koulutustilaisuuksia mm. liikuntalääketieteen päivät keväällä sekä liikuntaravitsemuskoulutuksen syksyisin. Meiltä voit tilata myös yrityksenne tai yhteisönne tarpeista lähtevää koulutusta ravitsemukseen, istumatyöläisen aktiiviseen päivään, palautumiseen ja elintapamuutoksessa onnistumiseen liittyen. Meiltä saa myös hygieniapassikoulutuksia. 

Osa pitämistämme luennoista on katsottavissa Youtube-kanavallamme tästä linkistä (ulkoinen linkki)

 

Ihmiset kuuntelevat luentoa auditoriossa.

 

Varmistamme turvallisen koulutukseen osallistumisen ottamalla tilaan rajoitetun määrän osallistujia. Lievienkin hengitystieoireiden takia osallistuminen paikan päällä tulee vaihtaa etäyhteydellä osallistumiseen tai peruuttaa. 

  • Ti 1.2.22 klo 14-15 Milloin liikunta on liiallista, lue lisää Pro Terveys -luennostä tästä linkistä.

  • Ti 22.3.22 klo 14-15 Luonto hyvinvoinnin lähteenä, lue lisää Pro Terveys -luennosta tästä linkistä.

  • Oulun Liikuntalääketieteen päivät 28.4.2022 klo 8-16 Suorituskykyä voimalla vai kehonhallinnalla. Lue lisää tästä linkistä.