Tiedon syventämistä ja uusien osaajien koulutusta

ODL Liikuntaklinikka on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen keskuksesta. Keskusten tehtävänä on tuottaa mm. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää  asiantuntijakoulutusta. Keskukset toimivat myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksen koulutuspaikkana.

Järjestämme vuosittain toistuvia koulutustilaisuuksia mm. liikuntalääketieteen päivät keväällä sekä liikuntaravitsemuskoulutuksen syksyisin. Meiltä voit tilata myös yrityksenne tai yhteisönne tarpeista lähtevää koulutusta, kuten ensiapukoulutukset ja hygieniapassikoulutukset sekä erilaiset hyvinvointiin liittyvät koulutukset.

 

13.2.2020 klo 14-15 Illan virkku aamun torkku – onko sisäisellä vuorokausirytmillä merkitystä liikkumiselle ja terveydelle? ProTerveys-luento

TtM, tutkija Laura Nauha, ODL Liikuntaklinikka

 

 31.3.2020 klo 14-15 Ravitsemus, uni ja palautuminen, ProTerveys-luento

Laillistettu ravitsemusterapeutti, FT Marja Vanhala, ODL Liikuntaklinikka

 

23.4.2020 klo 8-16  38. Oulun Liikuntalääketieteen päivät, Suorituskykyä voimalla vai kehonhallinnalla

Voimalla ja kehonhallinnalla on molemmilla ratkaiseva merkitys suorituskyvyn parantamisessa ja vammojen ehkäisyssä. Tänä vuonna suosituilla Oulun liikuntalääketieteen päivillä kuulet, kumpaan kannattaa panostaa, miten toteutat voima- ja kehonhallintaharjoittelua käytännössä ja mitä tapahtuu hallinnan pettäessä. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.