Tiedon syventämistä ja uusien osaajien koulutusta

 

ODL Liikuntaklinikka on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen keskuksesta. Keskusten tehtävänä on tuottaa mm. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää  asiantuntijakoulutusta. Keskukset toimivat myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksen koulutuspaikkana.

Järjestämme vuosittain toistuvia koulutustilaisuuksia mm. liikuntalääketieteen päivät keväällä sekä liikuntaravitsemuskoulutuksen syksyisin. Meiltä voit tilata myös yrityksenne tai yhteisönne tarpeista lähtevää koulutusta ravitsemukseen, istumatyöläisen aktiiviseen päivään, palautumiseen ja elintapamuutoksessa onnistumiseen liittyen. Meiltä saa myös hygieniapassikoulutuksia. 

Osa pitämistämme luennoista on katsottavissa Youtube-kanavallamme tästä linkistä (ulkoinen linkki)

 

Ihmiset kuuntelevat luentoa auditoriossa.

 

Varmistamme turvallisen koulutukseen osallistumisen ottamalla tilaan rajoitetun määrän osallistujia. Lievienkin hengitystieoireiden takia osallistuminen paikan päällä tulee vaihtaa etäyhteydellä osallistumiseen tai peruuttaa.

  • 6.9.2022 klo 14-15 Lemmikit, liikunta ja hyvinvointi. Lue lisää Pro Terveys -luennosta tästä linkistä.

  • 11.10.2022 klo 14-15 Syön hyvin ja liikun, mutta paino vain nousee – aikuisen aktiiviliikkujan ravitsemushaasteita. Lue lisää Pro Terveys -luennosta tästä linkistä.

  • 8.11.2022 klo 14-15 Eväitä liikkuvampaan arkeen. Lue lisää Pro Terveys -luennosta tästä linkistä.

  • 29.9.2022 8.30-16 Onnistu urheilijan ja liikkujan ravitsemuksessa -ODL Liikuntaklinikan ravitsemuskoulutuspäivä.Lue koulutuspäivästä lisää tästä.

 

Muistathan myös hyvinvointihankkeissamme järjestettävät koulutukset ja webinaarit: