Fysioterapia


Fysioterapiaa liikkujille

ODL Liikuntaklinikan fysioterapeutit tarjoavat asiantuntevaa ja yksilöllistä ohjausta liikuntaan liittyvien vammojen ehkäisyssä ja hoidossa. Palvelumme sopivat liikuntaharrastusta aloittaville, peruskuntoilijoille ja huippu-urheilijoille. Asiakkaamme ovat kaikenikäisiä liikkujia.

Fysioterapeuttimme tekee tiivistä yhteistyötä liikuntalääketieteen erikoislääkäriemme kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ajanvaraus puh. (08) 313 2154 tai tämän nettiajanvarauslinkin kautta.

 

Fysioterapeutti ohjaa asiakasta

Fysioterapeutin palvelut

 

  • Toistuvien rasitusvammojen syiden selvittäminen ja kuntoutus
  • Lasten ja nuorten kasvamiseen liittyvät rasitusvammat (esim. apofysiitit, rasitusosteopatiat)
  • Kiputilojen, esimerkiksi polvikivun tai selkäkivun syiden selvittäminen ja kuntoutus
  • Lihastasapainokartoitukset ja ohjeet. Lue lisää lihastasapainokartoituksista tästä linkistä
  • Myös ryhmille esimerkiksi joukkueet. Lue lisää ryhmätesteistä tästä linkistä
  • Tuki- ja liikuntaelimistön vammojen kuntoutus
  • Hinnasto (ulkoinen linkki, pdf)

 

Urheilufysioterapeutti Satu Siirtolan kuva

 

 

Satu Siirtola
Urheilufysioterapeutti (sert.)


Satu on toiminut ODL Liikuntaklinikan fysioterapeuttina jo 20 vuoden ajan. Hänellä on pitkä kokemus eri-ikäisten  kuntoilijoiden ja urheilijoiden liikuntaan liittyvien, erityisesti rasitusvammojen, syiden selvittelystä, hoidosta ja kuntoutuksesta.

Urheilufysioterapeutti on vahva kehon biomekaniikan asiantuntija, joka yhdistelee fysioterapeuttista ja lääketieteellistä osaamistaan, jotta urheilija saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn turvallisesti.

Urheilufysioterapian osaamisen lisäksi Satu on erittäin kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja, koulutettu pilates- ja joogaohjaaja. Omaa kilpaurheilutaustaa löytyy telinevoimistelusta, näytösvoimistelusta sekä aerobikistä.   

 

Fysioterapeutti Roosa Luusuaniemen kuva  

Roosa Luusuaniemi
Fysioterapeutti

Roosa aloitti fysioterapeuttina ODL Liikuntaklinikalla keväällä 2019. Talo on kuitenkin hänelle tuttu, sillä Roosa suoritti opintojensa syventävän harjoittelujakson Satun ohjauksessa syksyllä 2016.

Fysioterapeuttina Roosa on huolellinen ja ottaa jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä. Hänen vahvuuksiaan fysioterapiassa ovat liikkeen analysointi, ohjaaminen sekä terapeuttinen harjoittelu. Perinteisten tuki- ja liikuntelinvaivojen lisäksi Roosa on perehtynyt erityisesti urheilijoiden rasitus- ja urheiluvammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

Kilpaurheilutaustaa Roosalta löytyy muodostelmaluistelun parista. Nykyään luisteluharrastus on kuitenkin vaihtunut ryhmäliikunnan ohjaamiseen.