ODL Karanteenikamman arkisto

Tälle sivulle kerätään ODL Karanteenikamman vanhemmat julkaisut aihepiireittäin. Ne ovat edelleen vapaasti käytettävissä!

 

Ajatuksen voima

Maanantai 27.4.

Tietoista läsnäoloa voi harjoitella, jotta voit ymmärtää ja käsitellä omia tunnekokemuksia. Tässä harjoitus kokeiltavaksi. 

 

Maanantai 20.4.

Joskus on hankalaa rauhoitaa itseään kun mieli myllertää ja ajatukset ottavat valtaansa. Ota hetki aikaa itsellesi, pysähtyen tähän hetkeen.

 

Tiistai 14.4.

Mikä ODL Karanteenikampa? Tänään tarjolla hetkeen keskittymisen harjoitus mieltä tasoittamaan! 

 

Yksinkertaisesti hyvää

Tiistai 28.4.

Hyvä päivä tehdä itselle tai muille yksinkertaisesti hyvää ruokaa. Tällä reseptillä onnistut varmasti, tule mukaan kokkailemaan!

 

Tiistai 21.4.

Leipominen on kotona puuhastelun parhaimmistoa. Tiistain kunniaksi, leivotaan yhdessä yksinkertaisesti hyvää leipää. Tule mukaan kokeilemaan!

 

Musiikin matkassa / Karanteenikeikat

Keskiviikko 29.4.

Aika virkistää itseäsi ja naapureita reippaalla yhteislaululla! Lauluja ilosta ja kiitollisuudesta, osa 2. (kesto n. 35 min.)

 

Keskiviikko 22.4.

Tänään päästään rantamaisemaan ODL:n mainioiden musiikkivapaaehtoisten Juhon ja Jonnen seurassa kampakeikalle. Kaksi miestä, kitarat, meri ja lauluja luonnosta! (kesto 15 min.)

 

Keskiviikko 15.4.

Tänään lauletaan yhdessä kotisohvilla. ODL Yhteisötoiminnan yhteislaulutilaisuudet ovat siirtyneet verkkoon tämän kevään ajaksi. Tule virkistymään ja voimaantumaan laulun avulla! (kesto 29 min. )

 

Kevyemmät askeleet

Torstai 30.4.

Kamman piikkien taittelun kaveriksi sopii hyvin portaiden laskeminen. Lähde mukaan Janin porrastreeniin ja sovella siitä itsellesi versio! (kesto n. 6 min.)

 

Torstai 23.4.

Metsäretkelle varustautumisen pikakurssi tarjolla. Ja mikä parasta, mahdollisuuus päästä virtuaalisesti metsään vaikka karanteeni tai muu este olisikin yllättänyt. (kesto n. 6 min.)

 

Torstai 16.4.

Kurkista tämän päivän videolta etsivän nuorisotyöntekijämme Anteron vinkit ja taidonnäytteet frisbeegolfaukseen! (kesto 1min 30s)

 

Haaste!

Perjantai 1.5.

Karanteenikamman vappuhaasteessa kannustetaan pitämään yhteyttä ystäviin ja läheisiin. Nämä erikoiset ajat rikkovat tuttuja rutiineja, joten on hyvä kokeilla rohkeasti ja luovasti uudenlaisia tapoja viettää aikaa yhdessä. Hyvää vappua kaikille!

 

Perjantai 24.4.

"Mihin huomio kiinnittyy, sinne energia virtaa."  Mitkä asiat tuovat sinulle voimaa ja iloa näin poikkeavana aikana?  Mitä kaunista näet ympärilläsi? Haastamme itsemme ja Teidät jokaisen pohtimaan myönteisiä asioita ympäristöstämme ja tästä hetkestä.

 

Perjantai 17.4.

Tartu haasteeseen ja taiteile kotiisi ikkunatervehdys itseäsi ja ohikulkijoita ilahduttamaan! Katso vinkkejä videolta. Oman tuotoksesi voit jakaa Facebookin "ODL Tehdään hyvää" kanavalla meidän kaikkien iloksi.

 

Tutustuhan tähän

Lauantai 2.5.

Kaipaatko jo keikoille? Tässäpä muutama hyvä vinkki nauttia huippuartisteista kotisohvaltasi!

 

Lauantai 25.4.

Kaipaatko jo kulttuuria? Kotisohvaltasi on myös mahdollisuus nauttia hienoista esityksistä. Tutustuppa tähän!

 

Lauantai 18.4.

Kaipaatko jo vaihtelua? Mitenkä olisi reissu Eurooppaan omalta kotisohvalta? Kurkkaahan alla oleva video ja tämän linkin takaa muutama kiva vinkki.

 

Vilauksia pyhästä

Sunnuntai 3.5.

"Olen täydellinen, sillä sinä loit minut."  Sopii kastemaljan äärellä sanottavaksi mutta sanoisitko itsellesi? Karanteenikampa pyhän vilauksia etsimässä. (kesto n. 5 min.)

 

Sunnuntai 26.4.

Ulkoa opitun tekstin mumiseminen voi viedä pyhän liepeille. Lapsuuden iltarukous tai kirkonpenkissä toistettu tuttu sanarimpsu koskettaa yllättäen. Tunnistatko?

 

Sunnuntai 19.4.

Hiljenny hetkeksi ihmettelemään Pyhää ja etsimään kohtia, joissa voit nähdä vilauksia jostain suuremmasta.