Haluatko työskennellä lämminhenkisessä ja osaavassa joukossa

ODL Hoivapalvelut Oy on Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön omistama yritys, joka tarjoaa kodikkaita, turvallisia ja toimintakykyä ylläpitäviä asumispalveluita ikäihmisille sekä korkeatasoisia laitos- ja avopalveluita lapsille, nuorille, perheille ja maahanmuuttajanuorille. Yhtiö on osa ODL konsernia, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita kaiken ikäisille. Toiminnan vakuutena on henkilökunnan pitkäaikainen kokemus ja hyvä ammattitaito.

Haemme joukkoomme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ODL Hoivapalveluiden eri paikkakunnilla sijaitseviin palvelukoteihimme.  

Ympärivuorokautista vanhusten asumispalvelua tarjoavat kotimme sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella ja Ylitorniolla. Arvostamme asiakaslähtöistä ja aktiivista työskentelytapaa sekä katsomme eduksi lisäkoulutuksena hankitun Validaatio- tai Tunteva-hoitajaosaamisen. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää ammattitaitoa ja kokemusta muistihäiriöisten vanhusten kanssa työskentelystä, itsenäistä päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin voimme huomioida Valviran suosituksen mukaisesti myös alan opiskelijat.

Yksikkökohtaisista sijaistarpeista voit tiedustella kotien palveluesimiehiltä. Palkkaus kodeissamme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Lisätietoja antaa voit kysyä soittaen tai laittaen sähköpostia etunimi.sukunimi(at)odl.fi
Vesper-koti, Oulu                         Outi Rautio                                050 312 5625
Veljeskoti, Oulu                             Kirsi Kantojärvi                       050 312 5780
Pieni Pelakuu, Kempele           Maija Hyttinen                        050 312 8262
Limingan Vesper-koti               Anna-Mari Korpelin             050 312 5801
Lymilyhty, Lumijoki                    Mirjaliisa Mylly                         050 312 8299
Ylitornion Vesper-koti              Jaana Kreivi-Leppänen     050 312 6125