ODL Ylitornion Vesperkoti Oy on Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön omistama yritys, joka tarjoaa kodikkaita, turvallisia ja toimintakykyä ylläpitäviä asumispalveluita ikäihmisille. Yhtiö on osa ODL konsernia, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita kaiken ikäisille. Toiminnan vahvuutena on henkilökunnan pitkäaikainen kokemus ja hyvä ammattitaito. Lisätietoja: www.odl.fi

Haemme ODL Ylitornion Vesperkotiin

LÄHIHOITAJAA

Toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Työtehtäväsi lähihoitajana muodostuvat vanhusten tehostetun palveluasumisen kodissa Ylitornion Vesperkodissa asukkaiden osallisuuden tukemisesta, elämän jatkuvuuden mahdollistamisesta, yhteistyöstä omaisten kanssa ja asukkaan hyvästä hoivasta ja huolenpidosta. Työtehtäviin kuuluu myös kodinhoidollisia töitä. Työ on 3-vuorotyötä.

Vaadittavana koulutuksena tehtävään on lähi- tai perushoitajan tutkinto, joka on todennettavissa tutkintotodistuksin ja Valviran rekisteriottein.

Edellytämme hakijalta hygieniapassia. Arvostamme osaamista potilastietojärjestelmien käytöstä. Katsomme eduksi lisäkoulutuksena hankitun Validaatio- tai Tunteva-hoitaja koulutuksen. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa 2019.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Työnantajana toimii ODL Ylitornion Vesperkoti Oy.


Hakemukset: jaana.kreivi-leppanen@odl.fi 24.9.2019 klo 15.00 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.