ODL Hoivapalvelut Oy on Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön omistama yritys, joka tarjoaa kodikkaita, turvallisia ja toimintakykyä ylläpitäviä asumispalveluita ikäihmisille sekä korkeatasoisia laitos- ja avopalveluita lapsille, nuorille ja perheille ja maahanmuuttajanuorille. Yhtiö on osa ODL konsernia, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita kaiken ikäisille. Toiminnan vahvuutena on henkilökunnan pitkäaikainen kokemus ja hyvä ammattitaito. Lisätietoja: www.odl.fi

 
Haemme Lumijoen Lumilyhtyyn

LÄHIHOITAJAA

Toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi lähihoitajana muodostuvat vanhusten tehostetun palveluasumisen kodissa asukkaiden arkisesta hoivasta ja huolenpidosta sekä osallisuuden tukemisesta, että kodinhoidollisista tehtävistä. Toimit työssäsi omahoitajana sovituille asukkaille. Työ on 3-vuorotyötä.

Vaadittavana koulutuksena tehtävään on lähi- tai perushoitajan tutkinto, joka on todennettavissa tutkintotodistuksin ja Valviran rekisteriottein, sekä suoritettua hygieniapassia. Eduksi katsotaan suoritettua Validaatiohoitaja-koulutus tai vastaava. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Työntekijän tulee suorittaa ODL:n lääkelupaprosessin mukainen lääketentti mahdollisimman pian työsuhteen aloituksesta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään 7.10.2019.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.


Hakemukset sähköpostilla: mirjaliisa.mylly@odl.fi 19.9.2019 klo 15.00 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.