Rekrytointi

ODL:n osaajat

ODL:n moniammatilliseen joukkoon kuuluu asumis- ja kotipalveluiden, hyvinvointia ja toimintakykyä edistävien palveluiden, perheiden ja nuorten palveluiden sekä diakoniapalveluiden asiantuntijoita. Lisäksi  meillä työskentelee  tukipalveluiden kuten kiinteistö-, talous-, tieto- ja henkilöstöhallinnon osaajia.

Sijaisille ja opiskelijoille

ODL työllistää alan ammattilaisia ja opiskelijoita sekä sijaisiksi että keikkatyöntekijöiksi eri palveluyksikköihinsä. Meillä on myös työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja opiskelijoille sekä mahdollisuuksia opinnäytetyön laatimiseen.

Tapamme toimia

Toimimme kristillisellä arvopohjalla ihmisläheisesti, oikeudenmukaisesti, tuloksellisesti ja edelläkävijänä. Arvostamme työntekijöitämme jotka ovat menestystekijämme. Panostamme perehdyttämiseen, vastuulliseen johtamiseen, työolosuhteiden jatkuvaan parantamiseen ja aktiiviseen henkilöstökoulutukseen. Seuraamme systemaattisesti henkilöstön hyvinvointia ja kehitämme työn tekemisen edellytyksiä.

Oletko Sinä yksi meistä?

Tarjoamme turvallisen työsuhteen, elämäntilanteen mukaan joustavan työn, vaikuttamismahdollisuuksia oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, hyvinvointia edistävät henkilöstöedut sekä osaavat ja iloiset työkaverit. Arvostamme innostunutta asennettasi, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tervetuloa osaksi ODL:n osaavaa ammattilaisten joukkoa!

Avoimet työpaikat

Ilmoittaudu sijaiseksi ja keikkatyöntekijäksi täyttämällä alla oleva lomake: