Vuokra-asuntoja ydinkeskustassa

 

Vuokra-asuntoja ikäihmisille

ODL:n uudet Isokatu 43:ssa sijaitsevat vuonna 2020 peruskorjatut vuokra-asunnot, täysin uudenveroiset yksiöt ja kaksiot, soveltuvat ikäihmisille sekä tukea tarvitseville. Palveluiden läheisyys helpottaa omassa kodissa asumista ja luo turvallisuuden tunnetta elämään.

Keskustan läheisyys tarjoaa monipuolisia kulttuuri- ja kaupunkielämän virikkeitä arkeen. Kilometrin säteellä asunnosta löytyvät mm. rautatieasema, kaupunginteatteri, kirjasto, kauppakeskus ja merenranta sekä kauniit puistoalueet.

Saatavilla olevat palvelut

Asuntojen pihapiiristä löytyvät Terveystalon palvelut, apteekki, kahvila sekä lounasravintola. Lisäksi asukkaiden on mahdollista hankkia omaa arkea helpottavia, ja kuntoa ylläpitäviä palveluita. ODL Hoivapalveluiden palveluvalikoimaan kuuluvat mm. kotihoito, -sairaanhoito, -avustusta, turvapalvelut, fysioterapia ja ravintopalvelut.

Fysioterapiapalvelu auttaa ikäihmisiä oman fyysisen toimintakyvyn ylläpidossa ja parantamisessa. Fysioterapian avulla ikäihminen pystyy  selviytymään omassa arjessaan paremmin ja asumaan kodissaan pidempään.

ODL:n diakonia- ja yhteisötoiminnan kautta on mahdollista osallistua erilaisiin virkistäviin ilmaisiin yleisötilaisuuksiin. Vapaaehtoistoiminnan avulla voi toimia esimerkiksi varamummona lapsiperheelle tai juttukaverina yksinäiselle. ODL:n keikka-avusta on mahdollista saada maksutta saattaja lääkäri- tai sairaalakäynnille, kaveri kauppareissulle tai ulkoilu- ja kävelyseuraa.

Turvallista ja esteetöntä asumista ikäihmisille

Isokatu 43 asunnoissa on panostettu turvallisuuteen sekä esteettömyyteen. Asuntojen keittiökalusteet ovat mitoitettu esteettömyyttä silmällä pitäen. Keittiössä on astianpesukone, mikro, jääkaappipakastin, keraamisentason liesi sekä liesituuletin. Esteettömäksi mitoitettuihin wc-tiloihin on asennettu turvallisuutta lisäävät tukikaiteet sekä kulkua helpottavat liukuovet. Tilavaan wc-tilaan mahtuu myös oma pesukone. Talon hissi toimii puhesyntetisaattorin avulla ja ulko-ovi aukeaa automaattisesti. Lisäksi turvallisuus on otettu huomioon asentamalla asuntoihin sprinkleri sekä automaattinen paloilmoitinjärjestelmä. Lisäksi jokaisesta asunnosta löytyy varaus hälytysjärjestelmille.
Taloyhtiön alakerrassa on sauna johon käynti hissillä.

Huoneistotyypit

Vuokrattavana:
1h+ kt   (29,5- 31m2)  vuokra 570€/kk + sähkö ja vesi kulutuksen mukaan              
2h+ kt   (46m2)              vuokra 690€/kk + sähkö ja vesi kulutuksen mukaan
1 kk vuokratakuu. 

Huoneistojen pohjapiirrokset

Vuokra-asuntoihin on mahdollisuus saada Kelalta tukea asumistukikriteerien mukaisesti

Asuntoihin haetaan asuntohakemuksella

Asuntotiedustelut:
Minna Hautamäki
minna.hautamaki(at)odl.fi
p. 050 3125 777
Albertinkatu 18 A, katutaso
toimisto avoinna arkisin klo 9-11 ja klo 13-15      

Palveluiden tiedustelut:
Sami Juutinen
sami.juutinen(at)odl.fi
p. 040 5228 472