Lumijoen Lumilyhty


Lumijoen keskustassa sijaitsevassa Lumilyhdyssä tarjotaan tehostettua palveluasumista vanhuksille ja vammaisille. Lumilyhdyn 21 asukaspaikkaa jakautuvat kahteen osaan Pirttiin ja Kamariin. Asukaspaikoista muutama on varattu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai säännölliseen vuorohoitoon.

Kodinomaisissa yhteisissä tiloissa on mukava viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa. Viihtyisien yhteisten tilojen lisäksi koti tarjoaa jokaiselle oman huoneen jonka asukas voi sisustaa mieleisekseen. Lumilyhdyn asukas voi kokea kodissa yhdessä tekemisen riemua ja omaa rauhaa oman valintansa mukaan.  

Kodin arjessa  asukkaan toimintakykyä aktivoidaan erilaisin keinoin ja hänen omatoimisuutta tuetaan arkisten tekemisten kautta. Yksilöllisen palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisen hoidon lisäksi arjessa järjestetään virkistystoimintaa asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta on mukana asukkaan arjessa huolehtien hänestä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lumilyhdyssä panostetaan terveelliseen ja monipuoliseen ruokaan. Maittavat ruoat valmistuvat kodin omassa keittiössä. Asukkaiden lisäksi ruoista pääsee nauttimaan myös kodinhoidon asukkaat sekä vieraat. Ruokasalissa voi ruokailla lounasaikaan klo 10.30-12.30 (maksu vain kortilla, ei käteismaksua). Lumilyhdyn ruokalista

ODL Hoivapalvelut Oy toimii Lumilyhdyssä palvelutuottajana tehostetun palveluasumisen ja keittiötoiminnan osalta. Muista palvelukeskuksen palveluista vastaa Terveystalo Oy.