Limingan Vesper-koti rauhallisessa Limingassa


Vesper-kotimme tarjoaa mukavaa ja turvallista asumista viihtyisässä ympäristössä Limingassa. Kodissamme asukkaat saavat kokea sekä yhdessä tekemisen riemua että omaa rauhaa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen kodistamme ja sen asukkaista ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Vesper-kodissa on kaikkiaan 30 asuinpaikkaa kahdessa erillisessä pienkodissa. Kotimme yhden hengen huoneet ovat varustettu tilavalla wc- ja suihkutilalla. Jokaisessa huoneessa on valmiina sänky, muutoin asukkaalla on mahdollisuus kalustaa kotinsa mieleisekseen. Kodin yhteiset tilat ovat avarat, viihtyisät ja turvalliset. Kotimme keskiössä on ihana ja rauhallinen sisäpiha, josta pääsemme nauttimaan erityisesti kesäisin.

Meillä onnistuu myös lyhytaikainen asuminen esimerkiksi omaishoitajan vapaan aikana sekä säännöllinen vuoro- tai intervallihoito.

Limingan Vesper-kodin asukkaaksi hakeudutaan kotikunnan kautta

Hakeutuminen Limingan Vesper-kodin asukkaaksi alkaa yhteydenotolla oman kotikunnan vanhuspalveluihin. Päätös palvelukotiasumisesta tehdään kokonaisvaltaisen palvelutarpeen arvion pohjalta oman kotikunnan SAS-työryhmässä. Lisätietoja ja hakemuksen palvelukotipaikkaan saat oman kotikuntasi vanhuspalveluista. Kotikunnalla voi olla käytettävissä palveluseteli tehostettuun palveluasumiseen.

Limingan Vesper-kodin asukkaaksi voi tulla oman kotikunnan myöntämällä palvelusetelillä tai maksamalla hoidosta itse.

Asumisen ja hoidon kustannukset

Asukkaan kustannukset muodostuvat vuokrasta, ateriamaksusta ja hoitomaksusta. Omalta kotikunnaltaan asukas voi hakea palveluseteliä kattamaan osan hoitomaksusta. Lisäksi asukas voi hakea Kelan myöntämää asumistukea ja eläkkeensaajan hoitotukea. Hoitotuen saamisen ratkaisee terveydentila. Asumistuki on tulosidonnainen. Lue lisää: KELA:n laskurit

Hoitomaksu 114,24 €/vrk
Ateriamaksu 14,29 €/vrk

Vuokrahinnat
 1 hh 579,96€ – 684,07€ /kk
 2 hh 516,78€ /kk
 Vuokra sisältää veden ja sähkön.

Asukkaaksi palvelusetelillä

Palveluseteli on yksi kuntien tapa järjestää kuntalaisille hyvinvointipalveluja. Palvelusetelillä asiakas saa vapauden valita itselleen sopivimman palvelutuottajan. Palvelusetelin arvo määräytyy tulojen mukaan ja se kattaa osan hoitovuorokausimaksusta. Saadakseen kunnan maksusitoumuksen tai palvelusetelin, täytyy olla ensin yhteydessä oman kotikunnan vanhustyöhön tai SAS-työryhmään. Lue lisää palvelusetelistä.

 

Hoitaja
050 312 8253
Sairaanhoitaja
050 312 5849
Anna-Mari Korpelin
palveluesimies
050 312 5801
anna-mari.korpelin@odl.fi
Limingan Vesper-koti
Kakarakuja 2, 91900 Liminka