Hoivakoti Vesper-koti Liminka: ikäihmisen oma, viihtyisä koti

Hoivakoti Vesper-koti Liminka tarjoaa mukavaa ja turvallista asumista viihtyisässä ympäristössä, rauhallisessa Limingassa. Kodissamme asukkaat saavat kokea sekä yhdessä tekemisen riemua että omaa rauhaa.

Otamme jokapäiväisessä hoidossa ja tekemisessä huomioon asukkaan persoonan, historian, omat aiemmat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet. Näin asukkaat saavat elää juuri itsensä näköistä elämää.

Hoivakoti Vesper-koti Limingan yhteiset tilat ovat avarat, viihtyisät ja turvalliset. Kotimme keskiössä on ihana ja rauhallinen sisäpiha, josta pääsemme nauttimaan erityisesti kesäisin. Kannustamme hyvien ihmissuhteiden ylläpitoon niin kodin sisällä kuin ulkopuolella. Sukulaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita vierailemaan meille.

Hoivakoti Vesper-koti Liminka: yhteistä tekemistä arjessa

Ystävällinen henkilöstömme on koulutettu kohtaamaan asukkaat. He huomioivat jokaisen asukkaan henkilökohtaisen toimintakyvyn yhteisissä tekemisissä ja toimintatuokioissa, esimerkiksi tuolijumpassa.

Arkielämäämme virkistävät silloin tällöin myös vierailijat, haitarinsoittajista seurakunnan diakoniatyöntekijöihin. Teemme yhteistyötä myös Ammattiopisto Luovin kanssa, jonka opiskelijat käyvät tutustumassa työelämään kodissamme.

”Kotimme keskiössä on ihana ja rauhallinen sisäpiha, josta pääsemme nauttimaan erityisesti kesäisin. Tärkeää meille on myös voimaannuttava kuntoutustapa.”

Hoivakoti Vesper-koti Liminka: mukavaa asumista ikäihmiselle

• 2 pienkotia, joissa molemmissa 15 asukasta
• Kaikilla asukkailla on oma, yhden hengen huone (Löytyy myös yksi kahden hengen huone vaikka pariskunnalle)
• Mahdollisuus sisustaa huone oman maun mukaiseksi omilla kalusteilla ja muistoilla
• Huoneessa on sänky valmiina
• Huoneessa on tilava wc- ja suihkutila

Hoivakoti Vesper-koti Liminka: huolenpitoa ympäri vuorokauden

• Kotimme on tehostetun palveluasumisen koti
• Huomioimme ja huolehdimme ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä
• Meillä onnistuu myös lyhytaikainen asuminen, esimerkiksi omaishoitajan vapaan aikana
• Tarjoamme myös vuoro- ja intervallihoitoa sekä voimaannuttavan kuntoutuksen jaksoja

Hoivakoti Vesper-koti Liminka: asukkaaksi hakeminen Limingasta ja muualta

Limingan Vesper-kotiin voi tulla asukkaaksi Limingasta tai muualta. Jos haluat hakea läheisellesi asukaspaikkaa, ota yhteyttä oman kotipaikkakunnan vanhuspalveluihin, josta saat lisätietoja ja hakemuksen.

Päätös palvelukotiasumisesta tehdään oman kotikunnan SAS-työryhmässä, kokonaisvaltaisen palvelutarpeen arvion pohjalta.

Hoivakoti Vesper-koti Liminka: asukkaaksi palvelusetelillä

Palveluseteli on yksi kuntien tapa järjestää kuntalaisille hyvinvointipalveluja. Palvelusetelillä asiakas saa vapauden valita itselleen sopivimman palvelutuottajan .

Hoivakoti Vesperkoti Limingan asukkaaksi voi tulla maksamalla hoidosta itse tai oman kotikunnan palvelusetelillä. Toimimme tällä hetkellä Limingan kunnan ja Oulun kaupungin palvelusetelituottajana. Palvelusetelin arvo määräytyy asukkaan tulojen mukaan, ja se kattaa osan hoitovuorokausimaksusta.

Kysy oman kotikunnan vanhustyöstä tai SAS-työryhmästä, onko heillä käytössä palveluseteli tai maksusitoumus tehostettuun palveluasumiseen!

Lue lisää palvelusetelistä

Hoitaja
050 312 8253
Sairaanhoitaja
050 312 5849
Anna-Mari Korpelin
palveluesimies
050 312 5801
anna-mari.korpelin@odl.fi
Limingan Vesper-koti
Kakarakuja 2, 91900 Liminka