Hoivakoti Pieni Pelakuu Kempele: palvelukoti ikäihmisille

Hoivakoti Pieni Pelakuu on palvelukoti kauniilla ja rauhallisella omakotialueella Kempeleen Haapamaalla. Pieni Pelakuussa otamme joka päivä huomioon asukkaan persoonan ja tavat, pitkän iän kartuttaman elämänhistorian sekä aiemmat mielenkiinnon kohteet ja harrastukset. Näin jokainen asukas saa elää kodissamme juuri itsensä näköistä elämää.

Hoivakoti Pieni Pelakuussa kannustamme hyviin ihmissuhteisiin sekä kodin sisällä että ulkopuolella. Sukulaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita vieraita!

Hoivakoti Pieni Pelakuu Kempele: mukavaa arkea ja tekemistä

Normaali arkemme on elämänmakuista ja yhteisöllistä. Vietämme asukkaiden merkkipäiviä ja teemme kaikkea mukavaa yhdessä. Suojaisessa pihapiirissä ja lähimaastossa asukkaamme voivat ulkoilla itsenäisesti tai hoitajien avustamana. Kauniilla ja esteettömällä sisäpihalla vietämme kesällä grillijuhlia ja jopa kesäolympialaisia yhdessä asukkaiden ja läheisten kanssa.

Talossamme vierailee säännöllisesti fysioterapeutti. Teemme tiivistä yhteistyötä kunnan kotisairaanhoidon kanssa, ja asukkaamme saavat erittäin hyvät perusterveydenhuollon palvelut. Sitten kun tulee luopumisen aika, niin yksilöllinen, välittävä ja kivuton saattohoito on mahdollista toteuttaa meillä omassa, tutuksi tulleessa ympäristössä.


Hoivakoti Pieni Pelakuu Kempele: kodikkaat huoneet, välittävä henkilökunta

• 3 pienkotia, joissa yhteensä 34 asukasta
• Jokaisella asukkaalla on oma huone
• Huoneen saa sisustaa mieleisekseen omilla kalusteilla ja muistoilla – sänky on valmiina
• Viihtyisät yhteiset tilat ja kaunis piha
• Tehostettu palveluasuminen on pääasiallinen asumismuoto
• Välittävä, positiivinen, innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta

 

Hoivakoti Pieni Pelakuu Kempele: asukkaaksi myös lähikunnista

Hoivakoti Pieni Pelakuu tarjoaa mukavan kodin ikäihmisille – niin Kempeleestä tuleville kuin muualta muuttaville.

Jos haluat hakea läheisellesi asukaspaikkaa Pieni Pelakuusta, ota ensin yhteyttä oman kotikunnan vanhuspalveluihin. Sieltä saat lisätietoja ja hakemuksen. Päätös palvelukotiasumisesta tehdään oman kotikunnan SAS-työryhmässä, kokonaisvaltaisen palvelutarpeen arvion pohjalta.

Hoivakoti Pieni Pelakuu Kempele: asukkaaksi palvelusetelillä

Palveluseteli on yksi kuntien tapa järjestää hyvinvointipalveluja asukkailleen. Palvelusetelillä asiakas saa vapauden valita itselleen sopivimman palveluntuottajan.

Hoivakoti Pieni Pelakuun asukkaaksi voi tulla maksamalla hoidosta itse tai oman kotikunnan palvelusetelillä. Palvelusetelin arvo määräytyy tulojen mukaan, ja se kattaa osan hoitovuorokausimaksusta.

Kempeleen lisäksi Oulu, Pudasjärvi, Liminka ja Tyrnävä ovat hyväksyneet Hoivakoti Pieni Pelakuun tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajaksi.

Kysy oman kotikunnan vanhustyöstä tai SAS-työryhmästä, onko heillä käytössä palveluseteli tai maksusitoumus tehostettuun palveluasumiseen.

Lue lisää palvelusetelistä