Hoivakoti Vesperkoti Heinäpää: virkeää asumista Oulussa

Hoivakoti Vesperkoti Oulun Heinäpäässä on tarjonnut virkeää eloa ja mukavaa asumista senioreille jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Vesperkodissa ikäihmiset saavat elää toimintakykyä tukevaa ja omannäköistä, asukkaan omat toiveet, harrastukset ja historian huomioivaa elämää.

Vesperkodin tilat ovat kodikkaat ja kauniit sekä tietysti ikäihmisten turvallisuutta ajatellen suunnitellut. Erityisesti kesäisin asukkaat nauttivat Vesperkodin kauniista pihasta ja puistomaisesta ympäristöstä.

Hoivakoti Vesperkodissa pidetään huolta myös fyysisestä kunnosta. Meillä on oma, esteetön kuntosali, jossa fysioterapeutti voi ohjata kevyeen kuntoiluun.

Hoivakoti Vesperkoti Heinäpää: hetkiä arjessa ja juhlassa

Välitämme Vesperkodissa asukkaiden jokapäiväisestä viihtymisestä. Tarjoamme joka päivä virkistäviä vaihtoehtoja harrastamiseen ja yhdessä tekemiseen. Jos asukas haluaa enemmän omaa rauhaa ja yksityisyyttä, huolehdimme myös siitä.

Arjen lomassa vietämme vuoden kiertoon liittyviä juhlahetkiä. Esimerkiksi joulun alla Lucia-neito käy tervehtimässä laulullaan. Hemmotteluhetken halutessaan asukas voi tilata itselleen kampaajan tai jalkahoitajan – tai varata vaikka oman saunavuoron.

Hyvien ihmissuhteiden ylläpito on ikäihmisille tärkeää sekä kodin sisällä että sen ulkopuolella. Sukulaiset ja ystävät ovatkin aina tervetulleita vierailemaan. Aika ajoin Vesperkodissa käy kaverikoiria rapsuteltavana, ja eloisat lapset läheisistä päiväkodeista poikkeavat ilahduttamassa asukkaita. Meillä käy myös vapaaehtoistyöntekijöitä juttu- ja ulkoiluseurana tai leipomassa pullaa yhdessä asukkaiden kanssa.

”Hoivakoti Vesperkodissa pidetään kunnosta huolta! Meillä on oma, esteetön kuntosali, jossa fysioterapeutti ohjaa halutessa kevyeen kuntoiluun.”


Hoivakoti Vesperkoti Heinäpää: kodikkaat asunnot ja oma kuntosali

• Jokaisella asukkaalla on oma, yhden hengen huone
• Asukas voi sisustaa huoneen mieleisekseen omilla kalusteilla ja muistoilla (sänky on valmiina)
• Huoneen yhteydessä on tilava wc- ja suihkutila
• Mahdollisuus tilata omakustanteinen kampaaja, jalkahoitaja tai fysioterapeutti
• Mahdollisuus käyttää talon omaa kuntosalia

Hoivakoti Vesperkoti Heinäpää: ammattitaitoinen henkilökunta

• Tarjoamme tehostettua palveluasumista
• Asukkaita hoitavat koulutetut sairaanhoitajat ja lähihoitajat
• Henkilökunnalla on validaatiohoitaja- ja ergonomiakorttikoulutus
• Asukkaat saavat parasta huolenpitoa joka päivä, kellon ympäri
• Asukkaan oma persoona, historia, aiemmat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet huomioidaan joka päivä

Hoivakoti Vesperkoti Heinäpää: asukkaaksi Oulusta ja muualta

Jos haluat hakea läheisellesi asukaspaikkaa Vesperkodista, ota ensin yhteyttä oman kotipaikkakunnan vanhuspalveluihin saadaksesi lisätietoja ja hakemuksen. Jos läheisesi on oululainen, ota yhteyttä Oulun kaupungin ikäihmisten palveluohjausyksikköön.

Päätös palvelukotiasumisesta tehdään oman kotikunnan SAS-työryhmässä, kokonaisvaltaisen palvelutarpeen arvion pohjalta.

Hoivakoti Vesperkoti Heinäpää: asuminen palvelusetelillä

Palveluseteli on yksi kuntien tapa järjestää kuntalaisille hyvinvointipalveluja. Palvelusetelillä asiakas saa valita itselleen sopivimman palvelutuottajan.

Hoivakoti Vesperkodin asukas voi maksaa hoidosta itse tai oman kotikunnan palvelusetelillä. Palvelusetelin arvo määräytyy asukkaan tulojen mukaan ja kattaa osan hoitovuorokausimaksusta. Asukkaan maksettavaksi jää palvelusetelin arvon ja palvelun hinnan välinen erotus omavastuuosuutena.

Kysy oman kotikunnan vanhustyöstä tai SAS-työryhmästä, onko heillä käytössä palveluseteli tai maksusitoumus tehostettuun palveluasumiseen!

Lue lisää palvelusetelistä
Oulun kaupungin palvelusetelilaskuri

Heinäpään Vesper-koti
Isokatu 88, 90120 Oulu
Sairaanhoitaja Vesper-koti
050 312 5965
Yöhoitaja Vesper-koti
050 312 5962
Hoitajat Osasto 2A
050 312 5951
Hoitajat Osasto 2B
050 312 5952
Hoitajat Osasto 3A
050 312 5953
Hoitajat Osasto 3B
050 312 5954
Hoitajat Osasto 4A
050 312 5955
Hoitajat Osasto 4B
050 312 5956
Hoitajat Osasto 5
050 312 5957
Merja Pirttikoski
Palveluesimies
050 312 5780
merja.pirttikoski(at)odl.fi