Ikääntyvien palvelut

 


Tarjoamme kodikasta, turvallista ja toimintakykyä ylläpitävää sekä ikäihmistä kunnioittavaa tehostettua palveluasumista Oulussa, Limingassa, Ylitorniolla ja Kempeleessä sijaitsevissa palvelukodeissamme. Hyödynnämme teknologisia ratkaisuja tukemaan turvallista liikkumista sekä sisällä että ulkona. Lähes kaikissa palvelukodeissamme on suojaisa rajattu piha-alue ulkona liikkumista varten.

Sotainvalideille tarjoamme sekä lyhytaikaista että pitkäaikaista asumista, hoivaa ja kuntoutusta Sotainvalidien Veljeskodissa Oulussa.

Ylitornion Vesperkodilla on paikkoja myös kevyempään palveluasumiseen henkilöille,  joille ei ole vielä tarvetta ympärivuorokautiseen palveluun, mutta jotka hyötyvät turvallisesta ja yhteisöllisestä asumismuodosta.

ODL:n uudet ydinkeskustan läheisyydessä, hyvien palveluiden äärellä, sijaitsevat vuokra-asunnot ovat suunnattu ikäihmisille sekä tukea tarvitseville. Palveluiden läheisyys helpottaa omassa kodissa asumista ja luo turvallisuuden tunnetta elämään.

Oulun Vesperkodin yhteydessä tarjoamme mielekästä päivä- ja ryhmätoimintaa. Omaishoitajille ja hoidettaville järjestämme kotikuntoutusta yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Ikäihmisten fysioterapiapalveluja tarjoamme myös kotiin ja hoitolaitoksiin.

Heinäpään palvelukeskus Vesperkodista löytyvät myös palvelut kotona asumisen tueksi; Kuntosali-palvelu arjen toimintakyvyn säilyttämiseksi. Mielenrauha-palvelu, joka tarjoaa ammattilaisen keskusteluapua ja työkaluja mielen tasapainon ylläpitämiseen sekä Terveydeksi-palvelu, jossa sairaanhoitaja tekee kuntokartoituksen ja antaa opastusta terveelliseen elämään.