Ikääntyvien palvelut

 


Tarjoamme kodikasta, turvallista ja toimintakykyä ylläpitävää sekä ikäihmistä kunnioittavaa tehostettua palveluasumista Oulussa, Limingassa, Ylitorniolla ja Kempeleessä sijaitsevissa palvelukodeissamme. Hyödynnämme teknologisia ratkaisuja tukemaan turvallista liikkumista sekä sisällä että ulkona. Lähes kaikissa palvelukodeissamme on suojaisa rajattu piha-alue ulkona liikkumista varten.

Sotainvalideille tarjoamme sekä lyhytaikaista että pitkäaikaista asumista, hoivaa ja kuntoutusta Sotainvalidien Veljeskodissa Oulussa.

Oulun Vesperkodin yhteydessä tarjoamme mielekästä päivä- ja ryhmätoimintaa kotona asumisen tueksi. Omaishoitajille ja hoidettaville järjestämme kotikuntoutusta yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Ikäihmisten fysioterapiapalveluja tarjoamme myös kotiin ja hoitolaitoksiin.

Ylitornion Vesperkodilla on paikkoja myös kevyempään palveluasumiseen henkilöille,  joille ei ole vielä tarvetta ympärivuorokautiseen palveluun, mutta jotka hyötyvät turvallisesta ja yhteisöllisestä asumismuodosta.