Ikääntyvien palvelut


Tarjoamme kodikasta, turvallista ja toimintakykyä ylläpitävää sekä ikäihmistä kunnioittavaa tehostettua palveluasumista Oulussa, Limingassa, Ylitorniolla ja Kempeleessä sijaitsevissa palvelukodeissamme. Hyödynnämme teknologisia ratkaisuja tukemaan turvallista liikkumista sekä sisällä että ulkona. Lähes kaikissa palvelukodeissamme on suojaisa rajattu piha-alue ulkona liikkumista varten.

Sotainvalideille tarjoamme sekä lyhytaikaista että pitkäaikaista asumista, hoivaa ja kuntoutusta Sotainvalidien Veljeskodissa Oulussa.

Oulun Vesper-kodin yhteydessä tarjoamme mielekästä päivä- ja ryhmätoimintaa kotona asumisen tueksi. Omaishoitajille ja hoidettaville järjestämme kotikuntoutusta yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Ikäihmisten fysioterapiapalveluja tarjoamme myös kotiin ja hoitolaitoksiin.

Ylitornion Vesper-kodilla on paikkoja myös kevyempään palveluasumiseen henkilöille,  joille ei ole vielä tarvetta ympärivuorokautiseen palveluun, mutta jotka hyötyvät turvallisesta ja yhteisöllisestä asumismuodosta.

 

Anne Rautiainen
osastonsihteeri
050 312 5633
anne.rautiainen@odl.fi
Ulla Sotaniemi
Palvelupäällikkö, sosionomi (YAMK)
040 718 5850
ulla.sotaniemi(at)odl.fi