ODL Hoivapalvelut


Tarjoamme kodikasta, turvallista ja toimintakykyä ylläpitävää sekä ikäihmistä kunnioittavaa tehostettua palveluasumista Oulussa, Limingassa, Lumijoella, Ylitorniolla ja Kempeleessä sijaitsevissa palvelukodeissamme. Sotainvalidien on mahdollista saada sekä lyhyt- että pitkäaikaista asumista, hoivaa ja kuntoutusta Sotainvalidien Veljeskodissamme Oulussa.

Oulun Vesperkoti on palvelukeskus, jossa tarjoamme mielekästä päivä- ja ryhmätoimintaa kotona asumisen tueksi. Järjestämme omaishoitajille ja hoidettaville toimintakykyä edistävää kotikuntoutusta yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Lisäksi palvelukeskus Vesperkodissa on saatavilla palveluita hyvinvointiin, mielentasapainoon ja liikuntaan kuntosalin muodossa. Yksilöllistä fysioterapiapalvelua ikäihmisille toteutamme Vesperkodissamme tai asiakkaalle sopivassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme myös avo- ja laitosmuotoista palvelua lastensuojelun asiakkaana oleville lapsille, nuorille ja perheille. Perhetyömme on voimavarakeskeistä, luottamuksellista ja tavoitteellista toimintaa, jota teemme tiiviissä yhteistyössä perheen verkostojen kanssa perheiden kodeissa ja tarpeen mukaan toimitiloissamme.

Aurora Nuortenkotimme ovat turvallisia, vakauttavaa arkea tarjoavia sijaishuoltoyksiköitä huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille, psyykkisesti oireileville lapsille ja nuorille. Nuortenkodeissamme ovat mahdollisia niin lyhyemmät intervallijaksot kuin pidemmät sijoitusjaksotkin.

Perhekuntoutusyksikkö Familiassa, Kempeleen Merituulentiellä, tarjoamme perhearviointia ja -kuntoutusta kunnille.

Jälkihuoltopalvelumme tukee sijoituksen jälkeen alaikäisen lapsen kotiutumista sekä itsenäistyvän nuoren alkutaivalta omassa asunnossa.

Hope-kuntoutuksella tuemme lastensuojelun asiakasperheitä tilanteessa, jossa perheessä on käynnistynyt huostaanottoprosessi tai huostaanotto on jo tapahtunut. Palvelumme tarjoaa viranomaisroolin ulkopuolella olevaa, vanhemmuutta vahvistavaa ja uskoa tulevaisuuteen luovaa tukea lastensuojelun asiakasperheille.

Pasi Arola
Asiakkuuspäällikkö
050 312 5773
pasi.arola(at)odl.fi
Teija Lampinen
Palvelupäällikkö
044 734 1909
teija.lampinen(at)nuortenystavat.fi
Sirkka Soramäki
toimitusjohtaja ODL Hoivapalvelut Oy
050 312 5620
sirkka.soramaki(at)odl.fi
Elina Vihelä
Palvelupäällikkö
0400 225 792
elina.vihela(at)odl.fi
ODL Hoivapalvelut Oy
Albertinkatu 16
90100 OULU