MERKE - Merkityksellistä elämää

_________________________________________________________________________

Kaipaatko…

  • mielekästä tekemistä ja rytmiä arkeesi?
  • yhdessä olemista ja uusia sosiaalisia kokemuksia?
  • mahdollisuutta laajentaa elämää kotipiirin ulkopuolelle?
  • kuuntelijaa, kavereita, asiantuntijaa tai rohkaisijaa?

Koetko…

  • olevasi haastavassa yhteiskunnallisessa asemassa?
  • osattomuuden kokemusta?
  • työ- ja toimintakyvyn vajetta?

Merken olohuone

On paikka, jonne voit tulla omana itsenäsi. Olkkarissa käsittelemme elämän asioita ja ilmiöitä laajasti liittyen mm. ihmisenä olemiseen, hyvinvointiin, terveyteen ja kuntoutumiseen, sekä sosiaaliseen kanssakäymiseen. Keskustelujen lisäksi teemme asioita ja liikumme yhdessä.

Meille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kuulua porukkaan. Porukassa voit jakaa kokemuksia, saada uusia ideoita elämääsi ja mahdollisuuden tutkailla oman elämäsi sisältöä ja suuntaa.

Olkkaritoiminta on ammattilaisten ohjaamaa, mutta myös sinä voit olla suunnittelemassa toiminnan sisältöä. Alustavaa toimintasisältöä voit tarkastella tästä. Tule mukaan rakentamaan Merken vertaisyhteisöä.

Merkeen liittyy myös mahdollisuus henkilökohtaisen ohjaajan palveluihin, jotka räätälöidään tarpeesi mukaan. Yksilötapaamisilla voimme paneutua tilanteeseesi syvemmin. Voit halutessasi osallistua sekä olkkariin että henkilökohtaiseen ohjaukseen tai vain toiseen.

Osallistuminen on vapaaehtoista ja ilmaista.

Oulun Isokadun olkkaritoimintaan voit osallistua vaikka joka päivä tai valita viikko-ohjelmasta itseäsi kiinnostavat aiheet. Mukaan voit tulla milloin vain ja viipyä niin kauan kuin haluat. Viikko-ohjelma löytyy facebook sivultamme. Lisäksi painettuna toimistoltamme ja jokainen asiakas saa sen myös sähköpostiinsa.

Merken olkkaritoiminta on laajentunut myös ydinkeskustan ulkopuolelle ja olkkari toimii kerran kuukaudessa Haukiputaalla, Ylikiimingissä, Oulunsalossa, Kiimingissä ja Yli-Iissä. Lisätietoa saat klikkaamalla toimipaikan linkkiä. Tervetuloa mukaan!

Kenelle?

Toimintamme on tarkoitettu oululaisille 18–65 –vuotiaille työttömille tai työelämän ulkopuolella oleville henkilöille. Voit olla työtön työnhakija, sairauslomalla, kuntoutustuella / eläkkeellä, kotiäiti tai – isä tai opiskelija. Asiakasesitteemme löydät tästä.                                 

Mukaan pääset tulemalla suoraan olkkariin tai ottamalla yhteyttä Miraan, Tuulaan tai Ullaan. Uusille asiakkaille pidämme alkuinfon joka tiistai klo 13:00 Isokadun olkkarilla.  Ilmoittaudu infoon sähköpostilla tai textarilla tai soittamalla meille. Infot helmikuusta 2020  alkaen maanantaisin klo 13:00. Voit tiedustella Merken toiminnasta myös oman palveluverkostosi asiantuntijoilta.

Voit lähestyä meitä myös sähköisesti, ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.  

Lisätietoja:

Mira Aatsinki, palveluohjaaja, puh. 050 312 5880

Tuula Verkasalo, palveluohjaaja, puh. 050 312 5742

Ulla Kaipainen, projektipäällikkö, puh. 050 312 5694

etunimi.sukunimi(at)odl.fi

Merke toimii vuosina 2019–2021 ja sitä rahoittavat ESR (Euroopan sosiaalirahasto), Oulun kaupunki ja ODL säätiö.