MERKE - Merkityksellistä elämää

_________________________________________________________________________

Kaipaatko…

  • mielekästä tekemistä ja rytmiä arkeesi?
  • yhdessä olemista ja uusia sosiaalisia kokemuksia?
  • mahdollisuutta laajentaa elämää kotipiirin ulkopuolelle?
  • kuuntelijaa, kavereita, asiantuntijaa tai rohkaisijaa?

Koetko…

  • olevasi haastavassa yhteiskunnallisessa asemassa?
  • osattomuuden kokemusta?
  • työ- ja toimintakyvyn vajetta?

Merken olohuone

On paikka, jonne voit tulla omana itsenäsi. Olkkari tarjoaa mielenkiintoisia keskusteluita, yhdessä liikkumista ja virkistäytymistä oman elämän tueksi. Lisäksi vierailemme ja/tai retkeilemme lähiympäristössä koronan varotoimet huomioiden. Ohjattu olkkari toimii Oulun keskustassa, Isokatu 47 2.krs ma-to klo 9:00-15:00 erillisen viikko-ohjelman mukaisesti. Perjantaisin ovet ovat avoinna klo 10:00-13:00 vapaalle seurustelulle.

Olkkaritoiminta on ammattilaisten ohjaamaa ja keskeisenä toimintaperiaatteenamme on kuulluksi ja nähdyksi tuleminen. Olkkarissa sinulla on mahdollisuus tutkailla oman elämäsi sisältöä ja suuntaa ja saada mahdollisesti uusia ideoita elämääsi.

Merkeen liittyy myös mahdollisuus henkilökohtaisen ohjaajan palveluihin, jotka räätälöidään tarpeesi mukaan. Yksilötapaamisilla voimme paneutua tilanteeseesi syvemmin. Voit halutessasi osallistua sekä olkkariin että henkilökohtaiseen ohjaukseen tai vain toiseen.

Osallistuminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja voit valita viikko-ohjelmasta itseäsi kiinnostavat aiheet. Mukaan voit tulla milloin vain ja viipyä niin kauan kuin haluat. Viikko-ohjelma löytyy facebook sivultamme. Lisäksi painettuna toimistoltamme ja jokainen asiakas saa sen myös sähköpostiinsa.

Merken olkkaritoimintaa toteutetaan myös ydinkeskustan ulkopuolella kerran kuukaudessa Oulunsalossa, Kiimingissä ja Haukiputaalla.  Tervetuloa mukaan, ajankohdat löytyvät tästä!

Merke toimii myös digitaalisin etäratkaisuin. Olemme lisänneet turvallisia etäpalveluita fyysisten toimintojen rinnalle. Etäolkkarin, henkilökohtaisen etävastaanoton ja chatin päivystysajat löytyvät tästä

Kenelle?

Toimintamme on tarkoitettu oululaisille 18–65 –vuotiaille työttömille tai työelämän ulkopuolella oleville henkilöille. Voit olla työtön työnhakija, sairauslomalla, kuntoutustuella / eläkkeellä, kotiäiti tai – isä tai opiskelija. Asiakasesitteemme löydät tästä.                                 

Mukaan pääset ottamalla yhteyttä Miraan, Tuulaan tai Ullaan. Uusille asiakkaille pidämme alkuinfon erikseen sovittuna ajankohtana.  Ilmoittaudu infoon sähköpostilla tai tekstiviestillä tai soittamalla meille niin sovitaan yhdessä sopiva aika. Voit tiedustella Merken toiminnasta myös oman palveluverkostosi asiantuntijoilta.

Voit lähestyä meitä myös sähköisesti, ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.  

Lisätietoja:

Mira Aatsinki, palveluohjaaja, puh. 050 312 5880

Tuula Verkasalo, palveluohjaaja, puh. 050 312 5742 (poissa toistaiseksi), sijainen Tuula Metsävainio, puh 050 312 5742

Ulla Kaipainen, projektipäällikkö, puh. 050 312 5694

etunimi.sukunimi(at)odl.fi

Merke toimii vuosina 2019–2021 ja sitä rahoittavat ESR (Euroopan sosiaalirahasto), Oulun kaupunki ja ODL säätiö.