MERKE - Merkityksellistä elämää

 

TIEDOTE: Merken olkkari toimii supistetusti koronan vuoksi. Pienryhmät pyörivät olkkarilla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin ja kimppakävelyt kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin. Etäpalvelupäivinä toimivat maanantai ja perjantai.

Henkilökohtainen tuki ja ohjaus onnistuvat etävastaanottopalvelun tai puhelimen välityksellä. Voimme sopia tapaamisen myös fyysisesti Merken tiloihin. Muista myös Chat palvelumme.

Noudatamme kaikessa fyysisessä toiminnassamme alueellisia korona ohjeita ja suosituksia.

Uusia asiakkaita otamme myös mukaan toimintaan.

_________________________________________________________________________

Kaipaatko…

  • mielekästä tekemistä ja rytmiä arkeesi?
  • yhdessä olemista ja uusia sosiaalisia kokemuksia?
  • mahdollisuutta laajentaa elämää kotipiirin ulkopuolelle?
  • kuuntelijaa, kavereita, asiantuntijaa tai rohkaisijaa?

Koetko…

  • olevasi haastavassa yhteiskunnallisessa asemassa?
  • osattomuuden kokemusta?
  • työ- ja toimintakyvyn vajetta?

Merken olohuone

On paikka, jonne voit tulla omana itsenäsi. Olkkari tarjoaa mielenkiintoisia keskusteluita, yhdessä liikkumista ja virkistäytymistä oman elämän tueksi. Lisäksi vierailemme ja/tai retkeilemme lähiympäristössä koronan varotoimet huomioiden. Ohjattu olkkari toimii Oulun keskustassa, Isokatu 47 2.krs ma-to klo 9:00-15:00 erillisen viikko-ohjelman mukaisesti. Perjantaisin ovet ovat avoinna klo 10:00-13:00 vapaalle seurustelulle.

Olkkaritoiminta on ammattilaisten ohjaamaa ja keskeisenä toimintaperiaatteenamme on kuulluksi ja nähdyksi tuleminen. Olkkarissa sinulla on mahdollisuus tutkailla oman elämäsi sisältöä ja suuntaa ja saada mahdollisesti uusia ideoita elämääsi.

Merkeen liittyy myös mahdollisuus henkilökohtaisen ohjaajan palveluihin, jotka räätälöidään tarpeesi mukaan. Yksilötapaamisilla voimme paneutua tilanteeseesi syvemmin. Voit halutessasi osallistua sekä olkkariin että henkilökohtaiseen ohjaukseen tai vain toiseen.

Osallistuminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja voit valita viikko-ohjelmasta itseäsi kiinnostavat aiheet. Mukaan voit tulla milloin vain ja viipyä niin kauan kuin haluat. Viikko-ohjelma löytyy facebook sivultamme. Lisäksi painettuna toimistoltamme ja jokainen asiakas saa sen myös sähköpostiinsa. 

Kenelle?

Toimintamme on tarkoitettu oululaisille 18–65 –vuotiaille työttömille tai työelämän ulkopuolella oleville henkilöille. Voit olla työtön työnhakija, sairauslomalla, kuntoutustuella / eläkkeellä, kotiäiti tai – isä tai opiskelija. Asiakasesitteemme löydät tästä.                                 

Voit lähestyä meitä ODL Sosiaalisen kuntoutuksen yhteisen palveluneuvonnan kautta, josta löytyy myös sähköinen yhteydenottolomake tai ottamalla yhteyttä suoraan Ullaan, Tuulaan tai Miraan. Uusille asiakkaille pidämme alkuinfon erikseen sovittuna ajankohtana. Voit tiedustella Merken toiminnasta myös oman palveluverkostosi asiantuntijoilta.

Lisätietoja

Mira Aatsinki, palveluohjaaja, puh. 050 312 5880

Tuula Verkasalo, palveluohjaaja, puh. 050 312 5742 

Ulla Kaipainen, projektipäällikkö, puh. 050 312 5694 

etunimi.sukunimi(at)odl.fi

Merke toimii 1/2019–5/2022 välisenä aikana ja sitä rahoittavat ESR (Euroopan sosiaalirahasto), Oulun kaupunki ja ODL säätiö.