Lasten-, nuorten- ja perhepalvelut

 

Tarjoamme myös avo- ja laitosmuotoista palvelua lastensuojelun asiakkaana oleville lapsille, nuorille ja perheille. Perhetyömme on voimavarakeskeistä, luottamuksellista ja tavoitteellista toimintaa, jota teemme tiiviissä yhteistyössä perheen verkostojen kanssa perheiden kodeissa ja tarpeen mukaan toimitiloissamme.

Aurora Nuortenkotimme ovat turvallisia, vakauttavaa arkea tarjoavia sijaishuoltoyksiköitä huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille, psyykkisesti oireileville lapsille ja nuorille. Nuortenkodeissamme ovat mahdollisia niin lyhyemmät intervallijaksot kuin pidemmät sijoitusjaksotkin.

Jälkihuoltopalvelumme tukee sijoituksen jälkeen alaikäisen lapsen kotiutumista sekä itsenäistyvän nuoren alkutaivalta omassa asunnossa.

Hope-kuntoutuksella tuemme lastensuojelun asiakasperheitä tilanteessa, jossa perheessä on käynnistynyt huostaanottoprosessi tai huostaanotto on jo tapahtunut. Palvelumme tarjoaa viranomaisroolin ulkopuolella olevaa, vanhemmuutta vahvistavaa ja uskoa tulevaisuuteen luovaa tukea lastensuojelun asiakasperheille.

Lasten-, nuorten- ja perhepalvelut
LastensuojelupalvelutSosiaalinen nuorisotyö