Nuortenkoti Aurora Haukipudas

 

Aurora Haukipudas – nuortenkoti meren lähellä

Nuortenkoti Aurora Haukipudas sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella meren läheisyydessä Haukiputaan Häyrysenniemessä. Matkaa Haukiputaan keskustaan on 8 km. Kodinomaiset tilamme luovat turvallisen ympäristön nuortenkodin toiminnalle. Jokaisella nuorella on oma huone, jonka hän saa sisustaa mieleisekseen. Ulkotoimistossa voivat vanhemmatkin tarvittaessa yöpyä.

 

Hienot liikunta- ja ulkoilumaastot vieressä

Nuortenkodilla on iso ja mukava takapiha ja -terassi. Lähistöllä on useita uimarantoja ja lähikauppaan on matkaa 1,5 km. Haukiputaalla olevat liikuntapaikat sekä ulkoilumaastot mahdollistavat terveellisen kasvun ja kehityksen sekä monipuolisen liikkumisen ja ulkoilun. Lisäksi hyödynnämme nuoren kiinnostuksen mukaan Oulussa olevia harrastusmahdollisuuksia. Nuortenkodin läheisyydestä on suora linja-autoyhteys Ouluun.

 

Valinnanvaraa kouluissa lähellä ja hyvien yhteyksien päässä Oulussa

Haukiputaalla on useampi ylä- ja alakoulu sekä ammattikoulu. Haukiputaan yläkoulussa toimivat pohjois-Oulun pienryhmät. Lisäksi hyvien linja-autoyhteyksien päässä ovat kaikki Oulun keskustan alueen koulutusyksiköt, kuten Valma, Luovi ja OSAOn yksiköitä. Koulujen kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä lähes päivittäin.

 Yksikköömme ovat sovitusti tervetulleita vierailulle kaikenkarvaiset lemmikit. Myös ohjaajien lemmikit ovat usein mukana töissä.

 Tiedustele vapaista asukaspaikoista!

Vastaava ohjaaja

Ossi Leviäkangas
p. 050 312 5984
ossi.leviakangas(at)odl.fi

Aurora Haukipudas

Ohjaajat 24/7  p. 050 312 6821
aurora.haukipudas(at)odl.fi
Oravanpolku 3, 90850 Martinniemi
 

Nuortenkoti Aurora, Haukipudas
Oravanpolku 3, 90850 Martinniemi
050 312 6821
Ohjaajat tavoittaa 24/7
aurora.haukipudas(at)odl.fi
Ossi Leviäkangas
Vastaava ohjaaja
050 312 5984
ossi.leviakangas(at)odl.fi
Satu Putaala
Opiskelija-asioista vastaava (Haukipudas)
satu.putaala(at)odl.fi