ODL:n yleisötilaisuudet

 

ODL Yhteislaulut

ODL Yhteislaulut raikaavat vielä kerran kesäkuussa ja sitten jälleen syksyllä. Tavoitteena on kokoontua kerran kuussa yhteen laulamaan heti, kun koronatilanne sen mahdollistaa - ajankohtaiset tiedot löydät tältä sivustolta sekä elokuun lehti-ilmoituksista. Jatkamme myös laulutilaisuuksien videointia. Näin mahdollistamme osallistumisen myös niille, jotka eivät pääse paikalle.  Videot julkaistaan livetilaisuuden jälkeen ja ne jäävät nähtäville kuukauden ajaksi. Lauluhetkiin voi esittää laulutoiveita osoitteeseen outi.uusimaki@odl.fi. 

Lauluhetkien videot soveltuvat esimerkiksi erilaisten ryhmien kanssa yhdessä katsottavaksi.  Vinkkaa lauluhetkistä virkistystä kaipaavalle tai sellaista asiakkailleen etsivälle yhteistyökumppanille! Laulutilaisuuksiin sisältyy rukous.

 

Syksyn aikataulumuutos

Syksyllä laulutilaisuuksien viikonpäivänä säilyy keskiviikko, ajankohta muuttuu aiemmasta tuntia aikaisemmaksi ja aloitamme klo 13. Näin ehdimme hyvin myös kahvittelemaan joka kerta yhdessä! 

 

Palautetta pyydetään!

Kevätkauden päättyessä pyytäisimme teiltä palautetta ODL yhteislaulujen videoinneista. Lyhyeen palautekyselyyn pääset tästä linkistä. Kiitos, kun autat kehittämisessä!

 

Kevään aikataulu:

9.6. Kauneuden Kesä

 

Laulutilaisuudet pidetään syksyllä seuraavalla aikataululla:

8.9.2021       Sadon Syys
13.10.2021   Lohdun Loka
10.11.2021   Muistojen Marras
8.12.2021     Joulu!

Lisätietoja: Outi Uusimäki, ODL Diakonia-ja yhteisötoiminta, puh. 050 312 5707, outi.uusimaki(at) odl.fi

 

Pro Terveys -luennot

ODL Pro Terveys -luennoista lisätietoa täältä.