Haussa nyt

 

Keikka-apua ikääntyneille

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä silloin tällöin? Keikkalaisena voit olla iloksi harvakseltaankin.

Esimerkkejä keikka-avun tehtävistä, joissa voit toimia oululaisen seniorin tukena:
•saattajana lääkäri- tai sairaalakäynnillä
•kaverina kauppareissulla
•apuna tietokoneen tai internetin käytössä
•kännykän käytön opastajana
•kävely- ja ulkoiluseurana
•tukena lomakkeiden täyttämisessä
•lehdenlukukaverina

Lisää keikka-avusta: Tuula Karvonen, keikkavapaaehtoistoiminnan koordinaattori, puh. 050 312 5680, tuula.karvonen(at)odl.fi

 

Jutteluseuraa mummolle tai papalle

Mummo/pappa Oulussa kaipaa jutteluseuraasi. Yhteinen juttelutuokio virkistää ja tuo vaihtelua vanhuksen elämään. Voitte tavata joka toinen viikko tai vaikka kerran kuukaudessa. Sinä vapaaehtoisena määrität tapaamisten tiheyden. Toiveena kuitenkin on, että voit toimia juttelukaverina vähintään vuoden ajan. Voit toimia juttelukaverina päiväsaikaan, illalla tai viikonloppuna.

Tapaamisenne, vaikka harvakseltaankin, voivat olla vanhuksen tähtihetkiä - ja miksei myös sinunkin! Ilmoittautumisesi kiinnostuksesta jutteluseuraksi ei sido sinua vielä mihinkään.

 

Ulkoilu- ja juttukavereita Vesper-kotiin Liminkaan ja Heinäpäähän sekä Pieneen Pelakuuhun Kempeleeseen

Vanhusten palvelukodin asukkaat ilahtuisivat käynneistäsi heidän luonaan. Voit mennä juttelemaan heidän kanssaan, ulkoilukaveriksi tai vaikka lukemaan päivän lehteä. Jos olet musiikin harrastaja, voit ilahduttaa vanhuksia soittamalla tai laulamalla. Voit vierailla Limingan tai Heinäpään Vesper- kodissa tai Kempeleen Pelakuu-kodissa 1-2 kertaa kuukaudessa tai vaikka joka viikko. Käyntisi tuovat paljon iloa vanhusten arkeen.

 Jos haluat alkaa ystäväksi tai  juttu-/ulkoiluseuraksi, soita tai laita viestiä: tanja.tanhua(at)odl.fi, puh. 050 312 5817. 

 

Ota yhteyttä myös, jos sinulla on jokin muu idea vapaaehtoistyöhön. Ilmoittautumisesi kiinnostuksesta ystäväksi ei sido sinua vielä mihinkään.

Lyhyenkin hetken antaminen voi tuoda merkittävää iloa toiselle.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä:

Suostun siihen että, ilmoittautumiseni ja vapaaehtoistyön kannalta välttämättömät minua koskevat tiedot kirjataan Oulun Diakonissalaitoksen säätiön vapaaehtoistoiminnan Clara-asiakastietojärjestelmään.

Ilmoittautuminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Ilmoittautumiset kirjataan Oulun Diakonissalaitoksen säätiön vapaaehtoistoiminnan tietojärjestelmään. Tutustu tietosuojaselosteeseen.