Lahjoita Oulun seudulla asuvalle vähävaraiselle lapselle mahdollisuus harrastaa

Voit tehdä lahjoituksen Oulun seudun vähävaraisille nuorille soittamalla numeroon 0600 04465 (puhelun hinta 10,01 e + pvm/mpm) tai tekemällä tilisiirron. Voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi määrittelemällä lahjoituksesi kuukausittain toistuvaksi. Pienikin lahjoitus tuo iloa!

Ohjeet tilisiirron tekemiseen:

Tilinumero: FI74 1739 3000 0112 39
Maksun saaja: ODL Oulun seudun vähävaraiset nuoret

Jos haluat tukea laajemmin pohjoissuomalaisten (muidenkin kuin Oulun seudun) vähävaraisten nuorten harrastamista, tee lahjoita alla olevalle tilille:

Tilinumero:  FI42 8189 9710 041499
 Maksun saaja: ODL Pohjoissuomalaiset vähävaraiset nuoret

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee omassa verkkopankissasi kerran kuukaudessa toistuva maksu haluamallesi lahjoitussummalle ja tilille. Se onnistuu kun valitset maksun toistuvuudeksi ‘kerran kuukaudessa’ tai ‘kuukausittain’. Kirjoita viestikenttään: Kuukausilahjoitus.

Anna iloa ja porukkaan kuulumisen tunnetta

Lahjoittamalla annat lapsen / nuoren elämään monenlaista hyvää: porukkaan kuulumisen tunnetta, onnistumisen elämyksiä, uusia ystäviä sekä tukea kasvuun ja kehitykseen. Avustus maksetaan harrastavan lapsen tai nuoren joukkueen/harrastusjärjestön tilille. Avustuksen enimmäismäärä lasta kohden on noin 400 euroa vuodessa.

Vuonna 2019 ODL avusti lahjoitusvaroilla noin 340 vähävaraisen nuoren harrastusmahdollisuuksia - kiitos lahjoittajien! Avustuksia myönnettiin mm. salibandyn, lentopallon, jalkapallon, jääkiekon, painin, tanssin ja musiikin harrastajille. Lisätietoa avustuksen hakemisesta.

ODL ohjaa keräyksen tuoton lyhentämättömänä avustuskohteisiin.

ODL:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa Oulun ja Lapin poliisilaitosten alueille.

Rahankeräyslupa