Lahjoita Oulun seudun tai Pohjois-Suomen vähävaraiselle lapselle mahdollisuus harrastaa

Anna iloa ja porukkaan kuulumisen tunnetta

Pienikin lahjoitus tuo iloa! Lahjoittamalla annat lapsen tai nuoren elämään monenlaista hyvää: porukkaan kuulumisen tunnetta, onnistumisen elämyksiä, uusia ystäviä sekä tukea kasvuun ja kehitykseen. Avustus maksetaan harrastavan lapsen tai nuoren joukkueen tai harrastusjärjestön tilille. Avustuksen enimmäismäärä lasta kohden on noin 400 euroa vuodessa.

Voit tehdä lahjoituksen Oulun seudun tai Pohjois-Suomen vähävaraisille nuorille soittamalla numeroon 0600 04465 (puhelun hinta 10,01 e + pvm/mpm) tai tekemällä tilisiirron (ohjeet alla). Voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi määrittelemällä lahjoituksesi kuukausittain toistuvaksi. Pienikin lahjoitus tuo iloa!

Ohjeet tilisiirron tekemiseen:

 

Oulun seudun vähävaraiset harrastavat lapset ja nuoret
Tilinumero: FI74 1739 3000 0112 39
Maksun saaja: ODL Oulun seudun vähävaraiset nuoret

Pohjoissuomalaiset vähävaraiset harrastavat lapset ja nuoret (laajemmin kuin Oulun seudulla asuvat)
Tilinumero:  FI42 8189 9710 041499
Maksun saaja: ODL Pohjoissuomalaiset vähävaraiset nuoret

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee omassa verkkopankissasi kerran kuukaudessa toistuva maksu haluamallesi lahjoitussummalle ja tilille. Se onnistuu kun valitset maksun toistuvuudeksi ‘kerran kuukaudessa’ tai ‘kuukausittain’. Kirjoita viestikenttään: Kuukausilahjoitus.

Anna iloa ja porukkaan kuulumisen tunnetta

Lahjoittamalla annat lapsen / nuoren elämään monenlaista hyvää: porukkaan kuulumisen tunnetta, onnistumisen elämyksiä, uusia ystäviä sekä tukea kasvuun ja kehitykseen. Avustus maksetaan harrastavan lapsen tai nuoren joukkueen/harrastusjärjestön tilille. Avustuksen enimmäismäärä lasta kohden on noin 400 euroa vuodessa.

Vuonna 2019 ODL avusti lahjoitusvaroilla noin 340 vähävaraisen nuoren harrastusmahdollisuuksia - kiitos lahjoittajien! Avustuksia myönnettiin mm. salibandyn, lentopallon, jalkapallon, jääkiekon, painin, tanssin ja musiikin harrastajille. Lisätietoa avustuksen hakemisesta.

ODL ohjaa keräyksen tuoton lyhentämättömänä avustuskohteisiin.

ODL:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa Oulun ja Lapin poliisilaitosten alueille.

Rahankeräyslupa