Pohjoissuomalainen: auta lähellä olevia vähävaraisia

 

Autamme lahjoitusvaroin

ODL tukee taloudellisissa vaikeuksissa olevia. Jaamme avustuksia sekä Oulun seudulla asuville että laajemmin  pohjoissuomalaisille lapsille ja nuorille harrastusmaksuihin. Tuemme myös taloudellisissa vaikeuksissa olevia pohjoissuomalaisia lahjoitusvaroin tehtävin avustuksin.

Kuka tahansa voi tehdä lahjoituksen, myös yritykset ja yhdistykset. Myös merkkipäivämuistamiset ja testamenttilahjoitukset voi ohjata rahankeräyksiimme.

Voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi määrittelemällä lahjoituksesi kuukausittain toistuvaksi. Pienelläkin lahjoituksella on merkitystä!

ODL ohjaa keräyksen tuoton lyhentämättömänä keräyskohteisiin.

Testamentti- ja merkkipäivälahjoitukset


Lahjoita Oulun seudulla asuvalle / pohjoissuomalaiselle vähävaraiselle lapselle mahdollisuus harrastaa

Lahjoittamalla annat lapsen ja nuoren elämään monenlaista hyvää: onnistumisen elämyksiä, uusia ystäviä sekä tukea kasvuun ja kehitykseen. Lahjoituksia voi tehdä tilisiirtona (tiedot alla). Oulun seudun nuorten harrastamista voit tukea myös soittamalla numeroon 0600 04465 (puhelun hinta 10,01 e + pvm/mpm).

Avustus maksetaan harrastavan lapsen tai nuoren joukkueen/harrastusjärjestön tilille. Avustuksen enimmäismäärä lasta kohden on noin 400 euroa vuodessa.

Vuonna 2018 ODL avusti lahjoitusvaroilla  noin 320 vähävaraisen nuoren harrastusmahdollisuuksia - kiitos lahjoittajien! 

Lahjoitustilit:

Oulun seudun vähävaraiset harrastavat lapset ja nuoret

Tilinumero: FI74 1739 3000 0112 39
 Maksun saaja: ODL Oulun seudun vähävaraiset nuoret

Pohjoissuomalaiset vähävaraiset harrastavat lapset ja nuoret (laajemmin kuin Oulun seudulla asuvat)

Tilinumero:  FI42 8189 9710 041499
Maksun saaja: ODL Pohjoissuomalaiset vähävaraiset nuoret

 

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee omassa verkkopankissasi kerran kuukaudessa toistuva maksu haluamallesi lahjoitussummalle ja tilille. Se onnistuu kun valitset maksun toistuvuudeksi ‘kerran kuukaudessa’ tai ‘kuukausittain’. Kirjoita viestikenttään: Kuukausilahjoitus.

 

Lahjoita pohjoissuomalaisille vähävaraisille

Vähävaraisille pohjoissuomalaisille suunnatut lahjoitukset jaetaan Hiippakunnan diakoniatyön kautta lyhentämättömänä pohjoissuomalaisille vähävaraisille. Avustuksilla maksetaan asiakkaan laskuja tai annetaan ostositoumus ruokaan ja hygieniatuotteisiin. Ennen avustuksen myöntämistä tarkistetaan avustuksen saajan vähävaraisuus ja yhteiskunnalta saadut tuet.

Lahjoitustili - tee kertalahjoitus tai ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Vähävaraiset pohjoissuomalaiset:

Tilinumero: FI63 1739 3000 0110 49
Maksun saaja: ODL Vähävaraiset pohjoissuomalaiset

ODL:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa Oulun ja Lapin poliisilaitosten alueilla. Ohjaamme tuoton lyhentämättömänä avustuksiin.

Rahankeräyslupa