Avustusta lasten harrastuksiin ja talousvaikeuksissa oleville

 

Oulun Diakonissalaitoksen avustustoimikunta jakaa avustuksia Oulun seudulla / Pohjois-Suomessa asuvien  vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmaksuihin.

Talousvaikeuksissa oleville pohjoissuomalaisille lahjoitetut varat ohjaamme Oulun hiippakunnan diakoniatyön kautta tukea tarvitseville.

Hae avustusta lapsen tai nuoren harrastamiseen

Voit hakea avustusta Oulun seudulla / Pohjois-Suomessa asuvan 7-18-vuotiaan lapsesi harrastuksen toimintamaksuihin.

Kriteerinä avustuksen saamiselle on todistettavissa oleva vähävaraisuus. Vähävaraisuuden määrittelyssä käytetään Tilastokeskuksen pienituloisuusrajoja. Avustusta myönnetään säännölliseen, ohjattuun harrastustoimintaan. Avustuksia on myönnetty mm. salibandyn, lentopallon, jalkapallon, jääkiekon, painin, tanssin ja musiikin harrastajille.

Avustustoimikunta käsittelee hakemuksen luottamuksellisesti noin 3 viikon kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Päätöksestä ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti.

Avustuksen enimmäismäärä on noin 400 euroa vuodessa. Avustus maksetaan lapsen tai nuoren joukkueen tai harrastusjärjestön tilille.

Täytäthän avustushakemuksen huolellisesti, sillä vaillinaisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Jokaiselle hakijalle täytetään erillinen avustushakemus.

Lisätietoja avustusten hakemisesta lasten ja nuorten harrastamiseen Jani Luukkoselta: jani.luukkonen(at)odl.fi, puh. 050 312 5775.

Näin haet avustusta lapselle tai nuorelle

Toimita avustushakemus täytettynä ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Oulun Diakonissalaitoksen säätiö, diakonia- ja yhteisötoiminta

Avustustoimikunta
PL 365
90101 Oulu

Talousahdingossa oleva

Jos olet talousahdingossa oleva pohjoissuomalainen, ota yhteys seurakuntasi diakoniatyöntekijään. Hän kartoittaa tilannettasi ja kartoituksen jälkeen mahdollisesti tekee hakemuksen avustuksesta. Avustuksilla voidaan maksaa laskuja tai se annetaan ostositoumuksena ruokaan ja hygieniatuotteisiin.