Haluatko työskennellä lämminhenkisessä ja osaavassa joukossa

26.02.2018ODL Hoivapalvelut Oy on Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön omistama yritys,
joka tarjoaa kodikkaita, turvallisia ja toimintakykyä ylläpitäviä asumispalveluita ikäihmisille sekä korkeatasoisia laitos- ja avopalveluita lapsille, nuorille, perheille ja maahanmuuttajanuorille. Yhtiö on osa ODL konsernia, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita kaiken ikäisille. Toiminnan vakuutena on henkilökunnan pitkäaikainen kokemus ja hyvä ammattitaito.

Haemme joukkoomme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ODL Hoivapalveluiden eri paikkakunnilla sijaitseviin palvelukoteihimme.  

Ympärivuorokautista vanhusten asumispalvelua tarjoavat kotimme sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella ja Ylitorniolla. Arvostamme asiakaslähtöistä ja aktiivista työskentelytapaa sekä katsomme eduksi lisäkoulutuksena hankitun Validaatio- tai Tunteva-hoitajaosaamisen. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää ammattitaitoa ja kokemusta muistihäiriöisten vanhusten kanssa työskentelystä, itsenäistä päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin voimme huomioida Valviran suosituksen mukaisesti myös alan opiskelijat.

Yksikkökohtaisista sijaistarpeista voit tiedustella kotien palveluesimiehiltä. Palkkaus kodeissamme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Lisätietoja antaa voit kysyä soittaen tai laittaen sähköpostia etunimi.sukunimi(at)odl.fi

Vesper-koti, Oulu
Veljeskoti, Oulu
Pieni Pelakuu, Kempele
Limingan Vesper-koti
Lumilyhty, Lumijoki
Ylitornion Vesper-koti
Outi Rautio 
Kerttu Jaakola
Maija Hyttinen 
Mirjaliisa Mylly    
Mirjaliisa Mylly     
Jaana Kreivi-Leppänen  
050 312 5625
050 312 5638
050 312 8262
050 312 8299
050 312 8299
050 312 6125